2777
2789
وااااای😢😢😢😢خدابهت صبر بده عزیزم

ممنونم ان شاءالله شماهم خوشبخت وعاقبت بخیربشین ....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
گفتم کیکو دخترم گفته بود بگیره خخخخ نمیدونم اگ اون نمیگفت خودش میگرفت یانه برا تولدم کیکو گل گرفت حا ...

منفی نگاه نکن به قضیه خونتون رو خانوادتون رو گرم نگه داره

چه دخترت گفته چه نگفته بالاخره کیک رو گرفته

تو هم ی کاری کن خوشحال شه کادو بگیر یا کیک بگیر یا کیک درست کن تزیین کن

دخترتم‌خوشحال میشه 

❤Che khobe ke daramet

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا بعضی وقتا شرمنده کردن بهترین راههچون انتظار داره شما نگیرین یهو‌بگیرین شوک میشه و شرمنده میشه

چه نظر جالبی...میشه پنا راهنمایی کنی عزیزم؟؟

شوهرم دیشب در حد مرگ کتکم زد ، بنظرت روز مرد براش بگیرم؟؟

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  
اتفاقا بعضی وقتا شرمنده کردن بهترین راههچون انتظار داره شما نگیرین یهو‌بگیرین شوک میشه و شرمنده میشه

من هزار با سوپرایزش کردم ولی بخدا دریغ از یه چیز ساده😕 دلم میگیره مثلا جوری بوده کادو رو خودم نمیدادم که فک‌کنه یادم نیست بعدش اسنپ یا پست می آورد دم در خونه وقتی میدید شوکه میشد و.... ولی دلم منم میخواد چرا همه‌ش من

😐😂خوب پس نگیر عزیزم تصویب شد

🤣🤣🤣🤣ولی نمیدونی من خودم عاشق اینم که ب یمناسبت کادگ بگیرم گل خیلی خوشحالم نمیکنه ولی حتی اگه یه رژلب معمولیم باشه خیلی خوشحال میشم

که متاسفانه شوهرمن اینجوری نیست

البته بگم هرچی بخام میگیره ولی سوپرایزو اینارو میگه بچه بازیه خخخخ منم عاشق بچه بازی

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
چه نظر جالبی...میشه پنا راهنمایی کنی عزیزم؟؟شوهرم دیشب در حد مرگ کتکم زد ، بنظرت روز مرد براش بگیرم؟ ...

میتونی یه چماقی چیزی سفارش بدی حسابشو برسی روز مرد

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
🤣🤣🤣🤣ولی نمیدونی من خودم عاشق اینم که ب یمناسبت کادگ بگیرم گل خیلی خوشحالم نمیکنه ولی حتی اگه یه ...

میدونی یه قاب موزیکال بگیر خیلی قشنگه تا فرصت هست بده درست کنند خیلی هم قشنگه هم جذاب واسه یادگاری هم میمونه عزیزم 

منفی نگاه نکن به قضیه خونتون رو خانوادتون رو گرم نگه دارهچه دخترت گفته چه نگفته بالاخره کیک رو گرفته ...

حلقه ازدواجمونو طلاسفید برداشت رنگش رفت امشب میخاستیم بریم بیرون گفتم نمیندازی گفت نه گفتم خب برو عگضش کن زرد بگیر گفت ن یکی دیگ میگیرم یا اینک بریم ست نقره بگیریم

تو این فکر رفتم که یه ست نقره بگیرم به عنگات حلقه چون چند سال پیشم چند بار گفت ولی من خودم اهل نقره نیستم اصلا خوشم نمیاد، ولی میدونم ست نقره خوشحالش میکنه احتمالا همونو بگیرم

اخه میدونی من چون خودم عاشق کادگ گرفتنم همیشه همه ی مناسبتا براش کادو میگرفتم ولی اون خیلی اهل کادو بازی نیست حتی بضی وقتا میگه چرا برام خریدی پولاتو نگه دار😂😂😂😂حالا احتمالا یه ست انگشتر نقره بگیرم براش بالا گفتم چزا

ببخشید دوست عزیز حرز امام جواد رو از کجا تهیه کردید ؟ شنیدم خیلی برکت داره

ی پیج توی روبیکا چندسالی هست میشناسم مطمئنم ک ادابش رو رعایت میکنه

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
عزیزم از کجا گرفتید؟تو قاب نقره بود؟نمازش رو فروشنده خونده؟

هنوز ب دستم نرسیده بله قاب نقره و.بازوبند هدیه هم داره چون 40.روز باید به بازو.بسته بشه 

نمازشم 110 هزینشه نائب دارن اون میخونه

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃