2777
2789
من خیلی تعریفش رو شنیدم گفتم بگیرمدفع بلا، جلوگیری از اثر دعا و طلسم، ارامش روحی و روانی، افزایش رز ...

اهان چ جالب

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
حلقه هوشمند منظورم بودکه ضربان قلب و پایش خواب و فعالیت و کالری و اکسیژن خون و … داره

😅😅😅

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من لباس گرفتم دیروز دادم بهش ، حالا اونروز ی شام خوب درست میکنم

بسلامتی عزیزم

نه که روز زن کادو گرفت الانم براش میگیرم

🤣🤣🤣منم موندم بخرم یانخرم براش🤣🤣🤣روز زن نخرید برام چیزی فقط کیک

🤣🤣🤣منم موندم بخرم یانخرم براش🤣🤣🤣روز زن نخرید برام چیزی فقط کیک

خوبههههه برات کیک گرفت بخدا تولدش بود قبل شب یلدا براش گرفتم یک هفته بعدش روز زن بود نگرفت چیزی واسم بگیره 

بیشعور فقط رفته رفیقش آورده خونه 😒

سرم اومده درد😂😂

من یه جوراب هم برام نخرید منم عین خودش.پررو

گلی جدی کادگ گرفتن حس خیلی خوبی داره من شوهرم اصلا به این چیزا اعتقادی نداره تو خانوادشون خیلی ب تولدو این چیزا اهمیت نمیدن که مثلا کادو بدنو اینا