2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازین مینی ادکلن سیصد تومنیا میگیرم

روز زن برا من چیزی نگرفت ولی ضایع نیست؟؟ اون خیلی اهل کادو گرقتن نیست منم واقعا نمیدونم براش چی بگیرم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
هیچی این ماه دست هردو خالی بود چه روز زن چه مرد

یه وقتایی همینجوری میشه دیگه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
من میخواستم انگشتر نقره بگیرم چون طلا استفاده نمیکنه میترسه گم بشه ولی به جاش هدیه معنوی گرفتم 😁 حر ...

به چه دردی میخوره؟؟؟ 

به چه دردی میخوره؟؟؟

من خیلی تعریفش رو شنیدم  گفتم بگیرم

دفع بلا، جلوگیری از اثر دعا و طلسم، ارامش روحی و روانی، افزایش رزق و روزی و..... 

کلا 80 تا اثر داره باید توسط فرد مومن تو شرایط خاصی روی پوست اهو نوشته بشه و ی نماز  مخصوص هم داره ک قبل استفاده باید خونده باشه

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃