2777
2789

از اونجایی که من جدا شدم بچه ام ندارم

بنظرتون درسته با ادم مجرد ازدواج کنم؟

جهیزیه میخواد مگه نه؟

همش فکرمیکنم مادر اون ادم مجرد بلاخره برای پسرش ارزو داره و شاید بااینکار بهش ظلم شه

تجربشوداشتم لطفانکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچ اشکالی ندارم به نظرم ولی من برعکسشو نمیپسندم با اینکه خیلی شایعه. چپن به نظرم وقتی یه رابطه به جدایی کشیده میشه اغلب تقصیر مرده، مردی که بلد نبوده و زن و زندگیشو حفظ کنه یه عیبی تو کارش هست

بچه نداری اشکالی نداره

این همه رابطه بدون ازدواج هست اون پسر مجرد شاید بره بایه دختر که هزارتا دوست پسر داشته ازدواج کنه 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

مگه فرق شما با یه دختر مجرد چیه الان 

ربطی به مادر اون آقا هم نداره چون در کیفیت زندگی ایشون تاثیری نداره 

دخالت از همینجا اگر شروع شد که واویلاس

بستگی فقط به دیدگاه خود آقا داره و تمام 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نمیشه ی نسخه قطعی پیچید،بستگی ب اون پسر و خانواده اش داره،ی خانواده راحت میگیره یکی نه تا آخر عمر داستان داری ب استقلال و شخصیت پسر ب خیلی چیزا،خودت باید بسنجی فقط،ممکن ه خوب باشن بر اساس تجربه ها بگیم نه تو ی فرصت خوب و از دست بدی یا برعکس بگن مشکلی نداره بری اسیر بشی

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
میشه از تجربه ات بگی

اول اینکه۹۰درصدپسرایی که میرن دنبال خانوم مطلقه آدمای بی مصرفی هستن که نمیتونن دخترمجردتورکنن دوم اینکه امکان سرکوفت زدنم هست و۰۰۰

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید