2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2977 بازدید | 190 پست
با این جملت بغضم ترکید؛*)ببخشید یهو وسط تاپیکت شروع کردم غر زدنخیلی مهربونی♡ مواظب قلب مهربونت باش خ ...

این چه حرفیههه غر زدن چیه

راحت باش

من این تاپیکو زدم ک خودتونو خالی کنید

هرچی دلت میخواد بگو🙂

امثال ماها همونایی ان که اگه این حرفارو بزنن پدر و مادرشون برمیگردن میگن ما همسن شماها بودیم انقدر زبون دراز نبودیم کتک میخوردیم صدامون در نمیومد و .....

پس به جز هم کسیو نداریم که اینارو بش بگیم:)

توعم خیلی مهربونی🥲

عاشق گربه ها🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این چه حرفیههه غر زدن چیهراحت باشمن این تاپیکو زدم ک خودتونو خالی کنیدهرچی دلت میخواد بگو🙂امثال ماه ...

یه رفیق دارم مثه شما خیلی قلبش مهربونه و امید بخشه . 

متاسفانه به یک بیماری وحشتناک مبتلا شده ، ممنون میشم براش دعا کنی ❤️🥲

شاهد از غیب رسید😑خب اینارو که ندارن بچه بیارن درست میشن؟یا یه دیوونه عین خودشون تحویل جامعه میدن؟خو ...

تاپیک گوجه سبز یادتون میاد 

میگفتن وا خوب پول نیم کیلو میوه ندارن که ندارن یعنی چون پول ندارن ارزوی بچه بمونه به دلشون ؟

کنایه ام به اون دسته ادم ها بود 

شما فکر کنم نوجوانیتو این سن بچه ها فکر میکنن پدر ومادر بدی دارناما یه کم که بزرگتر بشی و از دنیای ن ...

نه نوجوون نیستم

۱۸ سالمه

و میتونم خوب و بد رو تشخیص بدم

بنظر شما وقتی بی دلیل تحقیر میشم و بهم میگن خنگ و احمق و بد هیکل و لاغر باید قدر دانی کنم؟؟؟؟

یا وقتی تو اتاق درس میخونم و بم تهمت میزنن که معلوم نیست داری چ غلطی میکنی باید قدر دانی کنم؟؟؟

عاشق گربه ها🥺❤️
ای بابا😔خدارو شکر که الان خوبید..

فدات شم عزیزم  

الهی بمیرم برا بچم خیلی درکش از خیلی از بچه های الان بیشتره با اینکه هنوز ۴ سالش نشده وقتی اذیتم میکنه میفهمه خیلی از بچه های ۲۰ ساله ی الان هرکاری سر پدر مادر میارن میگن وظیفه اشونه میخواستن بدنیا نیارن

پسر من از مطب متنفره مخصوصا مطبی ک توش بچه های غیرعادی باشن طفل معصومم زبون حرف زدن نداره رفته بودیم مطب خیلی بی تابی میکرد گریه میکرد ماشالله سنگین هم هست با سختی بغلش میکردم نازش میکردم  تا آروم بشه باز همش جیغ و داد میزد باز ب سختی تو بغلم نگهش میداشتم سنگین بود دیگه رسما داشتم میمردم وسط گریه هاش سرو دستمو بوس می‌کرد چون می‌فهمید داره اذیتم میکنه یا شبا ک بی خواب میشه اذیتم میکنه پاهامو میبوسه چون بچه ی کوچیک و طفل معصوم من میفهمه مادرش هم آدمه و داره بخاطر اون اذیت میشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

به خصوص که تو سن بالا هم بعضی ها بچه میارن 😶الان مامانم من که چهارمین بچشم تو سن ۴۳ سالگی حامله شد

تو ۴۳ سالگی؟؟؟

ریسکش رو قبول میکنه؟؟

بخدا سومی رو باردارم ۳۲ سالمه تامین مالی و روحی روانین ولی میخواستم سقط کنم با کلی جلو گیری امد میگم ده سال دیگه ششاید من نباشم کی مراقب بچه ۱۰ ساله باشه

متاسفم برای سختی‌هایی ک کشیدید و درک میکنم و خوشحالم ک الان حالتون خوبهاره میدونم منم جسارتی نکردمام ...

میدونم هرچی بگم نمیتونی درک کنی چون منم وقتی مجرد بودم خیلی چیزا رو درک نمیکردم تا وقتی ک خودم مادر شدم

منم الان قضاوتی نمیکنم نسبت ب شما و مادرتون چون تو خونه زندگیتون ک نیستم ان شالله رابطه اتون درست و پر از آرامش بشه

ولی دخترم این از من ب شما نصیحت تمام بچه هایی ک توی این دنیا هستن ب خواست خدا هستن ن ب خواست پدر مادرشون. وقتی خدا تصمیم بگیره یک نفر بدنیا میاد تعداد نفس هایی ک هم قراره بکشه معلومه چ برسه چیزای دیگه

حالا خیلی وقتا خواست خدا با خواست پدر و مادر یکی میشه

قبل از ازدواجم ی توده  کنار رحمم داشتم ک بعد نمونه برداری  و پاتولوژی مشخص شد خوش خیمه اما رحمم بسیار شل بود و امکان اینکه بتونم باردار بشم هم اصلا نبود تازه تیروئیدمم وضعش خوب نبود ک همینم باعث نازایی شدید میشه تازه پلی کیستیک شدید هم بودم ک تخمدان هام از شدت کیست خیلی بزرگ شده بودن اینم نازایی خیلی بدی میده دیواره ی رحمم خیلی ضخیم بود میگفتن باید کورتاژ بشم دکترم با تاسف غیر مستقیم میگفت با آی وی اف هم باردار نخواهم شد

اما من ماه اول ازدواجم ب خیال اینکه عمرا باردار بشم ... باردار شدم ماه اول..‌‌ چون خواست خدا بود

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

تو ۴۳ سالگی؟؟؟ریسکش رو قبول میکنه؟؟بخدا سومی رو باردارم ۳۲ سالمه تامین مالی و روحی روانین ولی میخواس ...

چرا این طوری فکر میکنی؟اگه به این باشه که کی از فرداش خبر داره؟

یکی توسن کودکی یکی جوونی یکی پیری فوت میکنه..یکی هم عین خاله شوهرم فسیل شده وحالا حالا به رفتن فکرم نمیکنه 😑 

میدونم هرچی بگم نمیتونی درک کنی چون منم وقتی مجرد بودم خیلی چیزا رو درک نمیکردم تا وقتی ک خودم مادر ...

چه خوب..راستی قلم خوبی داری..تاپیک آخرتم خوندم

قشنگ نوشتی.. چیزهایی که از سرگذروندی مثل فولاد محکمت کرده..با فکر به گذشته نشخوار فکری نکن..هممون روزهای بد توزندگیمون داشتیم ..به آینده خوبی که کنار عزیزانت خواهی داشت فکر کن❤️