2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 190 پست
چرا نمیخواد . حالا رو مخش کار کن . اینا نه بلدن زندگی کنن. نه جدا میشن .. واقعا تعجبم ازشون . فقط ما ...

مرسی اگ رشته ک میخوام دانشگاه بیارم واقعا دیگ آرزو های دیگم فراموش میکنم:)❤️

عاشق گربه ها🥺❤️
وا چه حرفها سلامت روان ندارن ارزوی بچه هم بمونه به دلشون ؟پول ندارن ارزوی بچه رو هم‌به گور ببرن ؟سل ...

بنظرت اینا کافی نیست ؟ وقتی ندارن چرا باید از دستگاه تولید مثلشون مثل ساعت کار بکشن؟ مگه بچه الکیه آینده میخواد حداقل تا جایی که منت کسیو نکشه بتونه رو پاهای خودش وایسه 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت ک قبول شدی من میدونم ک نمیشم...دامپزشکی میخاماستعداد ندارم

منم رشته خوبی قبول نشدم‌.. فقط دولتی بود . راستش ازاد میاوردم پیرا پزشکی  الانم پشیمونم .ولی خب اون موقع شرایط خونه داغون بود. من فرار به قرار ترجیح دادم. درسته ششسال دانشکا بودم الان بیکارم. ولی حداقل استرس و اضطرابم کم شد با ادم های خوبی دوست شدم. استاد های خوبی . ارامش رسیدم. رشد کردم.  تو  اکه دام هم نیاوردی. اشکال نداره.‌ با این شرایط تو همین که دانشگاه دولتی بیاری و بری مهمه . چون هم خوابگاهاش خوبن . هم غذاش ارزون..  اونجا میتونی زبان بخونی  خلاصه تو ارامش راهت پیدا کنی.  

مرسی اگ رشته ک میخوام دانشگاه بیارم واقعا دیگ آرزو های دیگم فراموش میکنم:)❤️

میاری عزیزم. تو فقط الکی غصه نخور و  اینا که درست بشو نیستن . به چشم مریض بهشون نگاه کن. اصلا توجه نکن. کلاس ریاضی و فیزکم بری خیلی تاثیر داره.  امیدوارم قبول بشی . 

حققققق

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

ی خانواده بودن کلیه بچشون داشت ازکار میفتاد گفتیم بیا سه تومن بده بیمارستان دولتی عمل کن گفتن پول نداریم

و همزمان تو فکر بچه چهارم بودن🚶‍♂️

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
ی خانواده بودن کلیه بچشون داشت ازکار میفتاد گفتیم بیا سه تومن بده بیمارستان دولتی عمل کن گفتن پول ند ...

میخواستن اگ اون بمیره یدونه جایگزین داشته باشن:)

عاشق گربه ها🥺❤️