2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 190 پست
😁😁😁😁منتظرم هستن جنگ کننمن که تا میبینم ریپلی کردن فرار میکنم

من یه بار نزدیک یک ساعت با یکیشون بحث کردم 

به نتیجه ای نرسید😅

فقط مغزم داغون شد

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست میگی ممنونم از حرفای قشنگت❤️❤️امروز حالم خیلی بده:)

اگه مادرت دوست داری زن خوبیه . اونم گناه داره . مگه چقد ادم زنده هست که همش در تنش و عذاب باشه. جدا بشه ازین مرد . این حرف مردم و ترس تو سرش بشکن . یعنی دوتایی به یه ارمشی میرسید . حالتون اینقد خوب میشه. ادم گدایی بکنه . ولی ادم سمی تو زندگیش نباشع. یا برو‌دانشگاه . یا با مادرت جدا بشین ازین مرد . بخدا سخت نیست ..  ارامش بعدش اینقد خوووبه . به حرف مردم فک نکنید . 

دقیقاهرچند که همون یدونه بچه هم وقتی شرایط نباشه، اذیت میشههمون یکی هم وقتی اذیت بشه، حق الناسهکار ف ...

یه پزشک محل کار شوهرم. خانمش هم پزشک تمام اعضا خانوادش هم تخصص دارن  1 دختر داره راهنمایی میگه ضریب هوشیش 168.  کتش ادم هایی که توانایی مالی دارن و از لحاظ هوشی خیلی سطح بالایی دارن بچه بیارن 

نسل جدید منو میترسونه والا از بدترین جای ممکن جمعیت داره رشد میکنه. قشر ضعیف و تقریبا سواد و تحصیلات کم  با فرهنگ ضعیف

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ن مامانم همه زندگیمه:)خیلی دوسش دارمتک فرزندم

خب پس مادرت گناه داشت حق مادر شدن رو از خودش میگرفت.

سعی کن تمرکزت روی مادرت باشه تا پدرت.

ب حرفای بابات توجه نکن.باور کن اکثر پدرای ما دهه شصتیا هم همینطور بودن.

مامانم مهربون و بابام عصبی و بداخلاق

همیشه هم ب هممون میگفت هیچ گوهی نمیشین

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
نمیدونم درسام خوبه یا ن ولی خودم ک همه زندگیمو گذاشتم سر درسام...ریاضی فیزیک ضعیفه ولی خب خودمو میکش ...

همش از استرسه عزیزم .  اول که درسات بخون .  ریاضی فیزیک منم ضعیف بود میرفتم کلاس.  بعد اینکه  بقیه درسام خوندم بیشتر. دانشگاه دولتی اوردم. خوابگاه دانشگاه دولتی خیلی ارامش دارع. امیدوارم قبول بشی . ولی اگه بتونی مادرت راضی کنی جدا بشه. دوتایی زندگی کنید هم خوبه. 

همش از استرسه عزیزم . اول که درسات بخون . ریاضی فیزیک منم ضعیف بود میرفتم کلاس. بعد اینکه بقیه د ...

خوشبحالت ک قبول شدی من میدونم ک نمیشم...دامپزشکی میخام

استعداد ندارم

عاشق گربه ها🥺❤️

چطور این حرفو میزنی😭😭😭💔💔

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

کاش یکی اینو به مادرم  میگفت 🫠

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

به خصوص که تو سن بالا هم بعضی ها بچه میارن 😶الان مامانم من که چهارمین بچشم تو سن ۴۳ سالگی حامله شد

ای ول به مامانت قهرمانه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نمیخواد جداشه

چرا نمیخواد . حالا رو مخش کار کن . اینا نه بلدن زندگی کنن. نه جدا میشن .. واقعا تعجبم ازشون . فقط مادرت باید ذهنش یاز  تر بشه . حالا که اونا میخان بسوزون بسازن مهم نیست. تو برو . از تع دلم دعا میکتم رشته خوبی دانشگاه خوب بیاری عزیزم . یکن بیخیال باش. مریضیات بخاطر استرسه. اگه پول داری از همین الان برو تراپی