2777
2789

اونایی که سهمیه دارن استفاده کنن حق الناس میشه برای بقیه 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

دقیقا حق الناس هست

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تنها کنکوریای دیگه بلکه بیمار یا در هر حیطه شغلی مراجعه کنندگان هم حق الماس داره چون نود و نه درصد سواد کامل برای رشته رو ندارن ...

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

اگر با فرآیند تاثیر گذاری سهمیه ها آشنایی  داشته باشید متوجه میشید که حق الناس نیست  

کسانی که یک سهمیه یکسان دارن  با خودشون رقابت می کنن  نه با افراد دیگه 

در واقع تعداد صندلی مشخصی در هر دانشگاه به افراد سهمیه ای اختصاص داده شده  که اگر یک فرد سهمیه ای ازش استفاده نکنه ، یک فرد سهمیه ای دیگری ازش استفاده میکنه

چطور مشکلی نیست؟ شما میدین یه مهندس سهمیه ای خونتونو بسازه؟

ببین دیگه دانشگاه که برن الکی نمره ومدرک نمیگیرن بعدشم هرسهمیه ای که قبول نمیشه تا هفتاددرصد نمره نفرآخروآورده 

درضمن الان مهندسیارو راحت دانشگاه آزادبدون کنکورمیگیره یعنی همه ی اونا بیکارن؟

اگر با فرآیند تاثیر گذاری سهمیه ها آشنایی داشته باشید متوجه میشید که حق الناس نیست کسانی که یک سهم ...

در هر صورت طرف سواد کافی ندارد الکی شیره مال نکنید اگه سواد داشت بدون سهمیه می‌رفت به حق و لیاقتش می‌رسید نه با یه رتبه نصف شده که زمین تا آسمون فرق داره رشته قبولیش

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

حالا درسته خانواده شهدا جانبازان و بقیه کسانی که سهمیه شامل حالشونه زحمت کشیدن و حق به گردن ما دارن ولی تو مدارس و دانشگاه ها و استخدام دیگه اولویت نباشن .... مثلا امتیاز های دیگه بهشون بدن مثل وام های کم سود و هدیه ازدواج و چمیدونم امتیاز مسکن و خودرو... تو تحصیل و استخدام من مخالفم و به نظرم حق الناسه