2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متولد ۷۹ میشه حدود ۲۵

متولد ۸۱ میشه حدود ۲۲

نه دیگه سنشون‌کم نیست

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من ک خودم 27سالمه ولی تصمیم گرفتم ب زیر 40سال ازدواج نکنم چون پسرا واقعا تو هر سنی بچه ان پس سن بالا بهتره

البته یکی میبینی دوسال اختلاف سنی دارن مثل سگ و گربه یکی 20سال لیلی و مجنون و همچنین برعکسش 

پس ب عقل و رفتار بستگی داره 

من الان بیست سالمه شوهرم ۱۹

وقتی عقو کردیم ۱۸ و ۱۷ بودیم 

الان یه یچه یک ساله داریم

سن فقط ی عدده 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

این روزا باید جوونا ساپورت شن تا صاحب چیزی شن. وگرنه تو ۴۰ سالگی هم که بخوان رو کسی حساب نکنن و جمع کنن و بعد ازدواج کنن می شه پول رهن خونه اونم شاید. اگه حمایت می شن خوبه وگرنه اصلا ازدواج کردن اشتباهه