2777
2789
عنوان

دوستان راز خوشمزه شدن آش رشته چیه یه لحظه تشریف میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 45 پست

پیاز داغ مشتی درست کن همین ک خواستی زیرشو خاموش کنی نعنا و پونه اضافه کن بزار یکم تفت بخوره ولی در حد چندثانیه  ک نسوزه نیم ساعت اخر بهش اضافه کن بزار قشنگ جا بیوفته

پیاز داغ نعنا داغ  و کشک هم برا تزیین استفاده کن

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب سرکه چیکارش میکنه؟؟

خوشمزه میکنه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سیر رنده شده رو سرخ میکردی با زردچوبه و نعنا خشک آخر سر میریختیم روش،سیر درشت تو غذا، معذرت میخوام اینو میگم ولی نشون بد سلیقگیه آشپزه،سعی کن سیر و گوجه و پیاز اگر تو غذا می‌ریزی معلوم نباشه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

مامان من برای اینکه خوب جا بیوفته ی ساعت آخر پخت زیرشو کم میکنه و درش رو میذاره فقط بینش یه همی میزنه ته نگیره 

یکم از نعنا داغ و پیاز داغ و کشک هم قاطیش میکنه و بقیش رو برای تزئین روش استفاده میکنه 

قارا هم میزنه اما نه خیلی که ترش بشه

من آشی که درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

اول ابو نمک و ادویه و سبزی میریزم تو قابلمه جوش که اومد رشته و حبوباتو اضافه میکنم و میذارم که جابیوفته یخورده زیره ی سیاهم میزنم  یخورده قره گوسفندم بهش اضافه میکنم

پیزا خورد میکنم با زردچوبه تفت میدم بعدش سبزیجات معطر(از خود سبزی اش و نعنا خشک تره پیاز خشک شده و سبزیجات معطر مثل اویشن و...) کامل تفت میدم و ادویه هم میزنم بهشون

یخورده ازاین سبزی سرخ شده رو همون حین که داره جا میوفته میریزم یخوردشم اخرکار

فقط باید سبزی میزون بریزی لگه نه شبیه قرمه سبزی میشه

بشدت اش خوشمزه ای میشه من همه چیو چشمی میریزم خیلی دقیق نمیتونم بگم که از هرکدوم چقدر

اگه گل زردم داشتی بریز خیلی خوشمزه میکنه اشو

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

اول پیاز داغ وسیر رنده شده را سرخ کن تو قالبمه نصفشو بردار نصفش بمونه بعد سبزی اش را اضافه کنید ویکم تفت بدید  زردچوبه بزنید اب بریزید تا بپزه یه کوچولو رشته سوپ ریز کنید بریزید داخلش بایه قاشق ارد،بعد از پختن سبزی رشته وحبوبات رابریزید ویکم فلفل سیاه وسرکه محشرش میکنه

همون اول کار بزنم سرکه؟؟

موقع پخت

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز