2777
2789

اگر قطع بشه خوبه

مال من ادامه دار شد و افتادم به خونریزی همین دیروز دور از جون شما منفی شدم 

ان شاءالله شما مثبتی

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که خوبه بارداری اره بعضی ها لک دیدن مثبت بود.منم میخام برم مشکلت چی بوده شما؟

من سه ساله ناباروری داشتم بدون علت همه راهها رو رفتم یک بار طبیعی باردار شدم و توی سه ماهگی ایست قلبی کرد به توصیه پزشکا آی وی اف کردم .بار دومه انجام میدم

من سه ساله ناباروری داشتم بدون علت همه راهها رو رفتم یک بار طبیعی باردار شدم و توی سه ماهگی ایست قلب ...

وای منم عین تو اوم من سه ساله اقدامم و هیچ باردار نشدم .یعنی دفعه دوم ای وی اف .چرا نگرفت اولین بار

الان هم روز نه هست بی بی زدم منفی شد حالم بده خیلی

عزیزم من خودم انتظار کشیدم میدونم سخته .ناامید نشو انشالله ازمایش مثبت باشه به بی بی چک اعتمادی نیست .

البته نظر خودت ازهمه مهم تره ولی دکترت عوض کن