2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو گلم شاید تونستم کمکت کنم

عزیزم من و شوهرم باهم بحث کردیم من حرف بدی نزدم ک بخواید بگید جریحش کردم فقط جون راجب خانوادش هست شاید انقدر قاتی کرد و تهش گفت میزنم دستتومیشکونم تهدید کرد میدونم نمیکنه دلشونداره ولی خب ادم هی بگه عادی میشه دگ

مشکلمون اینه تو ی ساختمونیم با خانوادش خانوادش خیلی باعث ازارمن دعوامونم سراین بوده ک مادرش زنگ زده برامون مرغ بخر بدون اینکه بپرسه پول دستت هس یان اولش ک گفت خونتون مرغ دارید بدین در حالی ک وضعشون خوبه منم اعصابم خردشد و دعوامون شد حرف بی ادبی نزدم

قبول دارم زود ازموره درمیرم ولی بخدا انقدر کارا میکنن خب ادم عصبی نشه!وقتی خودمون ی تومن پول بیشترنداربم چطور مشورت نکیخواد تازه سرمن بخاطر کارایی ک خانوادش برای اون کردن سرم منت میزاره بخدا خیلی داغونم حالاهم انگار کاملا من فقط مقصرم اون بیشتر قیافه گرفته

اگر سوالی دارید ک نگفتم بگید

من۲۵شوهرم ۲۹🫤

اصلا میگیم مبنا بزاینکه مادرش نداشته ولی وقتی ی جا میریم شش دست لباس میخرن مادرشو باباش من پول ندارم نمیخرم کمد عوض میکنه من ی وسیله تو۳سال ازدواجم نخربدم همه اینارو بهش گفتم

خب عزیزم به همسرت گفتی که یه جوری جای خونه رو عوض کنید؟

اکثر مواقع دعوا بین زوجین بخاطر نزدیک بودن به پدر و مادر یا دخالت های بیجای اونهاست.

سعی کن خیلی آروم به همسرت بگی که از این وضع راضی نیستی و بهتره یه خونه یه جایی که دورتر باشه برید.

ولی اینکه همسرت روی خانوادش حساس هست کاملا طبیعیه

گاهی بیا درد و دل کنیم......

قبول دارم زود ازموره درمیرم ولی بخدا انقدر کارا میکنن خب ادم عصبی نشه!وقتی خودمون ی تومن پول بیشترند ...

وقتی باهم صحبت میکنید در این مورد سعی کن عصبی نشی خیلی آروم درمورد هر موضوعی که ازش دلخوری حرف بزنی و از اون هم بخوای که اروم باشه و بذاره حرفتو کامل بزنی و به حرفات فکر کنه

بعضی آدم ها هستن که فقط دوس دارن حرف هارو بشنون که زودتر تموم بشه ولی بهش فکر نمیکنن

سعی کن این دلخوریاتو یه جای اروم وقتی همسرت سرحال هست بهش بگی 

ما خانوما یه سری چیز هایی داریم که اگه درست و به موقع ازشون استفاده کنیم جواب میدن ناز کردن،قهر کردن و دلبری کردن همش خوبه ولی به موقع و در مکان درست

شما الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که کم کم با آرامش و محبت پیش بری و همسرت رو به عوض کردن جای خونه راضی کنی و جلوی خانواده همسرت جوری جلوه بده ک انگار همسرت از اول خواستار تعویض جای خونه بوده.

چون گفتم دعوا و بحث شما مثل اکثر زن و شوهر ها بخاطر نزدیکی به خانوادس