2777
2789

من با پول طلای خودم ماشین خریدم هنوز شوهرم البته ماشین رو نیاورده تازه رفته قولنامه کنه مادرشوهرم پیام داده کی بیاییم شام و شیرینی بخوریم واقعا اعصابم خورده من باردارم تازه سرما هم خوردم اومدم خونه مادرم مریض افتادم اینم داره روی اعصابم راه می‌ره دیگه خسته شدم از دستش هر چی پول طلا بوده دادیم ماشین خریدیم که برای زایمانم راحت باشیم دستمون تنگ هست اینم شیرینی شام میخواد اصلا دست تنگی به کنار ساده تر میتونم مهمونی بگیرم ولی الان واقعا مریضم باید برم خونه مرتب کنم تمیز کنم نمی‌دونم چکار کنم

بهش بگو وقتی پولدار شدیم خودم دعوتتون میکنم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط محل نزار کار خودت بکن..بگو انشالله ب وقتش.. یا مختصر توضیح بده ک نمیتونیم فعلا مهمونی بگیریم اگر میخواین حالم ک خوب شد خودتون تنهایی تشریف بیارید نهار 😑

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

حالا اون یه چیزی گفت چقدر سخت میگیری

منم مامانم این چیزا رو میگه ولی فقط زبونی. اصلا انتظار نداره شاید ایشونم منظورش همینه. در ضمن اینجور مواقع با زبون نرم بگو انشاالله بعداً که حالم بهتر شد در خدمتیم. دیگه هم بیخیال شو تا زایمان. منم با پول خودم ماشین خریدیم ولی یه جعبه شیرینی واسه مادر شوهرم خریدیم.

حالا بنده خدا یه چیزی گفته

نگفته همین الان بیا شیرینی شام بده که

بگو عزیزم فعلا حالم خوب نیست و شیرینی چه قابلی داره ایشالا یه شب شام می‌ریم بیرون که نه به زحمت بیفتی برا غذا پختن نه بخوای خونه تمیز کنی

اگه بنده خداها تبریک نگن عروس می‌گه مادرشوهرم حسوده 

اگه اینجوری خوشحالیشو نشون بده هم ناراحت می‌شی که مریضم و وضع مالیم خوب نیس دعوت کنم

به خدا اینا هم مادرن

فک کنین عروستون با مادرتون اینجوری باشه

بگو چه انتظاری از یه ادم مریض و بی پول داری

ما الان نیازمند یاری دستان سبز شما هستین

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️