2777
2789
عنوان

باید شوهرمو بکشم

119 بازدید | 8 پست

15 ام حقوقم ریختن آمدم واریز کنم از تو همراه بانک به اون یکی کارتم 22 تومن  شوهرم هم داشتن رو مغزم راه می‌رفت اعصابم خرد بود

💔😑😑 امروز هرچقدر موجودی چک کردم دیدم بعد چهار روز نیامده پول به حسابم 

حالا رفتم نگاه کردم چون همیشه اولین حساب مال خودم اون یکی کارتم  بوده حالا اولین کارت مال دستفروشی بوده که ازش جوراب خریده  بودم ندیده و چشم بسته 22 تومن زدم براش زنگ زدم بانک کلی گریه و التماس گفت خانوم فردا بیاین بانک تا ببینیم باید چیکار کنیم🥲💔 برام دعا کنید 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

فقط زنگ زدی؟

خب پا میشدی حضوری میرفتی دیگه همین امروز کار رو تمام میکردی 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ای وای من عزیزممم 

ان شا الله درست شه🌷🥰

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط زنگ زدی؟خب پا میشدی حضوری میرفتی دیگه همین امروز کار رو تمام میکردی

الان بستس💔🥲 گفت فردا ساعت هشت بانک باش

الان بستس💔🥲 گفت فردا ساعت هشت بانک باش

اها الان زنگ زدی

تا قبل یک منظورم بود 

برمیگردونن نگران نباش 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اها الان زنگ زدیتا قبل یک منظورم بود برمیگردونن نگران نباش

🥲🥲🥲 هرچقدر گقتم حسابش چک کنید ببینید پول توش گفت نمیشه