2777
2789

با این حساب فک میکنم ۵هفتس اما خیلی دلدرد و لکه بینی دارم دکترم رفته الان نمیدونم چیکار کنم

وکیلم...❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عی بابا من داشتم تبریک میگفتم بهت تو تایپیک قبل کهیعنی فکر میکنی سقط شده؟ لکه بینی داشتی دکتر بهت شی ...

کوفتم کردن بخدا حرف من چیز دیگست گیر دادن چطور متولد ۸۲هستی بعد دکترایه حقوق داری اخه شاید من بزنم رئیس جمهور باید باور کنن یا اون قد عقل ندارم که با ۲۲سال دکترایه حقوق نمیشه فک کردن خودشون فقط زرنگن

وکیلم...❤️

کنسلش کن خدای نکرده بچه سقط میشه مخصوصا الان ک بعد ۴ سال باردار شدی حتی واسه غدا پختنم نباید پاشی

بعد میدونی جالبه میگن ماهم بچه به دنیا اوردیم ۱۰تا بعد زنایه امروزی میگن دکتر گفته کار نکن

وکیلم...❤️

بعد میدونی جالبه میگن ماهم بچه به دنیا اوردیم ۱۰تا بعد زنایه امروزی میگن دکتر گفته کار نکن

اصلا اهمیت نده 

پس فردا همینا میگن فلان بهمان 

هرکار بکنی اینا حرفشونو میزنن واست مهم نباشه 

اگه دعوت کردن عذر خواهی کن و نرو 

اگرم قراره بیان خونتون زنگ بزن عذر خواهی کن بگو یه روز دیگه انشالله در خدمتتون هستیم 

شوهرت چی میگه کدوم طرفیه؟

اصلا اهمیت نده پس فردا همینا میگن فلان بهمان هرکار بکنی اینا حرفشونو میزنن واست مهم نباشه اگه دعوت ک ...

طرف منه همیشه اما خب خانوادش چون راحت زایمان کردن و اینا درک نمیکنه

وکیلم...❤️