2777
2789
عنوان

شیر مادردادن واقعا کار سختیه👩‍🍼

223 بازدید | 32 پست

فکرشو بکن وقتی عصبی هستی باید شیر بدی

که برا بچه مضر هم هست

وقتی استرس داری باید شیر بدی 

وقتی مهمونی ومراسم و .... در کل بیرون جلو چشم همه باید سینه تو بندازی بیرون شیر بدی

تازه اگه شیری داشته باشی که بدی 

و بچت حساسیت داشته باشه که دیگه سخت تر

و بعدم دندون  خراب و مو ریزش و پوست  کم اب وافتاده وداغون و ابرو ریزش و... کمبود کلسیم ویتامین واهن 

وسرگیجه و فشار پایین وبی حالی وضعف تا صبح هر ساعت شیر بده

تازه بعد این همه سختی بچت همیشه مریض وسرماخورده  

قد وزنشم کمه 

واقعا خیلی سخته!..‌‌‌‌‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الانم درحال شیر دادن به بچه یکساله ام که اصلا غذا نمیخوره و وابسته شیره 

دقیقا درکت میکنم

ب قول تو همشم سرماخورده هست حتی اگه جایی نرم و کسی نیدد

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

دقیقاً 

و سخت ترش اینه من باید به دو تا بچه شیر بدم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

کی گفته قد و وزن بچه کمه؟ من پسرم اضافه وزنم داشت با شیر خودم... اتفاقا یه همکارم میگفت شیر مادر از شیر خشک راحت تره میگفت نصفه شب بچه گشنه باشه باید پاشی شیر خشک درست کنی ولی اون همیشه امادست راحت میدی وقتی باردار بودم بهم گفت تجربه هردو رو داشتم شیر خودتو بده که راحت تره..‌

با شیر مادر احتمال مریضی و ضعیفی خیلی کمتره

آره اگ استرس و ناراحتی باشه واس بچه بده ولی خب ی خوبیایی هم داره ک مثلا نصف شب راحتی نمیخاد پاشی آبو ولرم کنی و... درجا میدی میخوره نفخشم کمتره

منم سر شیر دادن به بچم تو کوچه و خیابون خیلی اذیت شدم میرفتم تو مغازه ها تو اتاق پرو 😂

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
از سختی ها و عوارض شیرخشک دادن هم بفرمایید

سختی اینه ک بسازه، نسازه.ابجوش کن، سرد کن.

شیشه شیرهای مختلف و استریل کردن و..

همخ جا اینارو با خودت ببر..

سخترین قسمتش گوش دادن به چرت و پرت های دایه های عززز از مادر ک میخوان نصیحتت کنن.

عوارضی برای ما نداشته دوتا بچم شیرخشکی هستن

الان بزرگن و خداروشکر

قد وزن هوش سیستم ایمنی همه چیشون اوکی هست.

ایجوری ک من بچه ۱۱ سالم فقط سه بار در عمرش انتی بیوتیک دادم

اونم برای گوشش نه مریضی 

💕

من فقط یکیشو بگم تا اسی بقیشو بگه نصف شب با چشم بسته دنبال درست کردن شیر وشستن شیشه شیر 🤣🤣

ولرم کردن اب 

دل پیچه و یبوست همیشگی 

عصبی بودن نوزاد

خرج و مخارج 

همه جا باید یه کیف پر وسایل پیشت باشه

درسته شیر مادر هم اذیت هایی داره ولی توی کل دنیا بدون استثنا تایید شده ست حالا اسی یکم خسته شده از شیر دادن ولی خودش هم میدونه شیر مادر بهتر

من فقط یکیشو بگم تا اسی بقیشو بگه نصف شب با چشم بسته دنبال درست کردن شیر وشستن شیشه شیر 🤣🤣

وای یکبار صبح پاشدم دیدم

کل فرش اناق شیرخشکه.چشم بسته

درست میکرده همسرم همه رو ریخته بود روی فرش، بهش میگم پس یعنی اب خالی دادی به بچه😂😅😅

💕