دردسرهاش 👇🏻
دردسرهاشم بخونید که بعدا نگید فلان کاربر باعث شد
❤ راه حلشم آخر سر میگم ❤
می دونم رفتارت خیلی مهمه باید نگاه و همه ی رفتارت هات سنگین باشه ، از رفتاری که نشون میدن بهت حس علاقه دارن عادی باشی خودتو خوشحال نشون ندی یا حتی ناراحت یا عصبانی درست نشدن فاصله بگیری
حرفی که بُعد منفی داشته باشه نزنی یا اگه شنیدی ناراحت یا عصبانی نشون بدی خودتو
صحبت هات کوتاه باشه در حد ضرورت
بعضی رفتارها از روی انسانیت و دوست داشتن خواهر برادریه ولی باید بدونی چطور برخورد کنی که سوءتفاهم نشه
در کل باید بدونی چطور رفتار کنی که سوءتفاهم نشه
پوششم هم یه پوششی که خیلی کوتاه و خیلی جذب نباشه آرایش دائم دارم و یکم موهام مشخصه عادی شده دیگه ، فقط گاهی با لوازم آرایش گیاهی یکم آرایش می کنم همسرم هم موافقه
همسرم با هرروز تنها بیرون رفتنم حتی چند بار کل شهرکمون البته صبح خیلی زود و خیلی دیر وقت نباشه مشکل نداره و اگه بخوام با ماشین برم فقط با اسنپ و آژانس میرم
البته هر جایی هم نمیرم که سوءتفاهم نشه
دقیقا به چهره ربط داره من قبلا رفتارم همین بود
ولی از این سالها قبل تر چهره ام که فرق داشت تعداد خیلی کمی نخ میدادن ، تعداد خیلی کمتری هم چندین بار تلاش می کردن نخ می دادن ناراحت هم نمیشدن
اینکه میگن خوشگلی دردسر داره رو با تمام وجودم درک کردم
سایت های روانشناسی هم نوشته که زیبایی خیلی تاثیرداره مخصوصا اگه خیلی زیبا باشی و مخصوصا اگه زیبایی خیره کننده ای داشته باشی
اونقدر مطالعه کردم و تجربه دارم که با یک ثانیه نگاه کردن به چشم و رفتار طرف می فهمم چه حسی بهم داره حتی درصدشم می فهمم
همه نه 👇🏻
بعضیا قطعا حسشون رو مخفی می کنن
بعضیا هم قطعا به من حسی ندارن و حتی بعضیا از من نفرت دارن می دونم طبیعیه
بعضیا هم اصلا نگاه نمی کنن
بعضیا هم نگاه و رفتار سنگین دارن
البته بعضیا هم بعدا تغییر می کنن 🤦🏻♀️💔
حق دارید اگه باقیشو خوندید باور نکنید خودمم با اینکه با چشام دیدم شاخ درآوردم 🙄 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
وقتی که چهره ام عوض شد دردسرهام هزار برابر شد 🤦🏻♀️💔
اصلا چهره ام که تغییر کرد اطرافیانمو شناختم 🤦🏻♀️
گاهی می گفتم خدایا بیچاره شدم 🤦🏻♀️💔مگه من چی ام ؛ چقدر ندید بدیدن ، انگار یوزارسیف از مصر اومده 😂
باورم نمیشد 🙄 فکر نمی کردم انقدر توجه کنن بهم
اصلا حس می کردم مهره ی مار پیدا کردم 🤦🏻♀️💔
گاهی بدم می یومد برم بیرون 🤦🏻♀️
منظورم هر نگاه و رفتاری نیست منظورم نگاه و رفتاری که نشون میده به من علاقه دارن 💔🤦🏻♀️
خیلیا جوری نگاه و رفتار می کنن انگار از چهره ام خوششون میاد دوستم دارن یا حتی عاشقم شدن می دونم بعضیا نیتی ندارن همینجوری خوششون میاد البته ته دلشونو نمی دونم دیگه (البته از همینا هم فاصله بگیری بهتره مخصوصا اگه جوون باشن )
منظورم اونایی هست که خیلی تابلو نخ میدن جوری که هیچ شکی درش نیس که دوست دارن با من در ارتباط باشن که تعداد کمی هم نبودن 🤦🏻♀️
اینکه حس کنن به ظاهر سنت کم هست و مجردی هم تاثیرداره خیلیا اینطور فکر می کنن
بعضیا می فهمیدن متاهلم تعجب می کردن ، ناراحت می شدن یا شایدم باورشون نمیشد شایدم فکر می کردن دارم دروغ میگم یا دارم تظاهر می کنم متاهلم نمی دونم 😂 یا شایدم فکر می کنن تازه ازدواج کردم 🤦🏻♀️
البته همیشه حلقه ام دستم هست 💍
بعضیا هم خیره نگاه می کردن 🤦🏻♀️
بعضیا هم زیرزبون تعریف می کردن و کلمات محبت آمیز میگفتن 🤦🏻♀️
بعضیا هم به تیپم نگاه می کردن جوری که انگار خوششون میاد ولی اکثرا به چهره ام
بعضیا وقتی که ناامید شدن ناراحت میشدن بعضیا حتی گریه کردن 💔🤦🏻♀️
یکی مجرد سن پایین بود فکر می کرد منم مجرد سن پایینم نخ می داد ناامید شد گریه کرد 💔💔💔💔💔
بعضیا با اینکه متاهلن 🤦🏻♀️💔 حتی بعضیا پیش همسر و فرزندشون 🤦🏻♀️ 💔 نشون میدن به من حس علاقه دارن
حتی بعضی آشناهامم نخ دادن 💔💔💔💔💔💔💔🤦🏻♀️
دقیقا به خاطر چهره ام هست می بینی طرف عادیه چشمش می خوره به چهره ام یه دفعه نگاه و رفتارش عوض میشه 🤦🏻♀️💔💔💔💔💔
یا می بینی یه زن زشت کنارم هست میگم طرف چرا یه لحظه بهش نگاه نمی کنه نکنه نامرئیه 🤦🏻♀️
من گاهی دارم رد میشم ماشین بوق می زنه نگه میداره یا ابراز علاقه می کنه منم فورا فاصله می گیرم
یا می بینی یکی تو پیاده رو شعر می خونه ابراز علاقه می کنه منم فوری فاصله می گیرم
ادامه پست بعدی ...