2777
2789
عنوان

پیشنهاد ازدواج بدم

417 بازدید | 44 پست

سلام

یه مسئله ای رو به عنوان درددل و نظرخواهی میخام بگم

سرکار ما یه دختری هست که 3 4 ماهه وارد مجموعه شده. از لحاظ سیاسی و پوشش یه خرده تفاوت داره با من ولی خب هم اون آدم منعطفیه هم من و به نظرم میشه به راهکار مشترک رسید. چند باری که توی جمع همکلام شدیم مثلا حرف کلی راجع ازدواج زدیم مثلا گفته از ازدواج میترسم و اینا و یا مثلا گفته دوست ندارم تو محل کارم با کسی رابطه خارج از محل کار برقرار کنم ولی از اون جهت هم الان با من اوکی هست و مشورت اینا میکنه تو مسائل کاری. ولی خب مطمئن نیستم بخواد رابطه ای برقرار بشه. مخصوصا اینکه مثلا یه بار گفت اگر تو محل کار اتفاقی بیفته و به سرانجام نرسه دیگه خیلی اذیت میشه تو اون محیط. با در نظر گرفتن همه این چیزا شما پیشنهاد میدین و اگر میدین چجوری مطرح میکنین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم دست نگه میداشتم شناخت بیشتر بشه و همچنین شاید قلب دختر به من متمایل شد اونوقت کار شما راحتتر میشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من بودم دست نگه میداشتم شناخت بیشتر بشه و همچنین شاید قلب دختر به من متمایل شد اونوقت کار شما راحتتر ...

و اینکه همینطور هست اونو بپدیرین به امید تغییر پوشش و عقاید پا جلو نزارید این طلمه به خودتون و اون

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

خو اون منظورش دوستی بوده.دوست نداره تو محل کارش با کسی رابطه خارج از کاری داشته باشه .ولی خو ازدواج فرق می‌کنه

اگه شرایطت برای ازدواج اوکیه میتونی به خانوادت بگی زنگ بزن بهش.

یا خیلی رک باهاش صحبت کن بگو من از شما خوشم اومده اگه اجازه بدین با خانواده مزاحم بشیم .اگه بخاد یه شماره تلفنی میده که شما تماس بگیرین .اگرم دیدی گفت نه و فلان پس بیخیال شو

و اینکه همینطور هست اونو بپدیرین به امید تغییر پوشش و عقاید پا جلو نزارید این طلمه به خودتون و اون

حالا عقاید اوکی خودمم نمیخام عقایدمو به کسی تحمیل کنم. ولی پوشش به نظرتون حالا یه جاهایی نباید تغییر بکنه برحسب شرایط و موقعیت های جدید؟

توی چطور مطرح کردن پیشنهادی دارین؟

دعوتش میکنم ب رستوران یا جایی ک طرف راحته و میگم درباره آینده میخوام باهاش صحبت کنم و میگم بهش فکر کنه اگ جوابش مثبت بود بهم بگه  اگ نخواست این پیشنهاد روی شریک کاری بودنتون تاثیری نداشته باشه