2777
2789
عنوان

واسه کسی که خیلی بلند پروازه معلمی خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 63 پست
چیزی که من میدونم فدات آدم پیر میشه تو کاری که دوسش ندارهبعد یه مدت کلا انگیزه زندگی هم از بین میرهم ...

بمیرم برات میفهمم😔😔میدونی از معلمی متنفر نیست علاقه هم داره اما دلش گیره ی چی دیگس

عین دیوونه ها میره محل کار مورد علاقش خیال بافی میکنه دانشگاه درسشو خوب میخونه که زودتر بهش برسه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
نه اصلا کسی که بلند پروازه نمیتونه حتی به معلمی فکر کنه

میدونی در بعضی مواقع اینحوری نیست .

مثلا من آدمایی دیدم که دست فروشی میکردن الان خیلییی پولدارتر از اونی هستند که فکر کنی 

یا دبیر زبان داداشم که سرمایه جمع کرد نوشت افزاری زد و موسسه زبان زد الان تیلیاردره نه میلیاردرا . 

همش به افکار آدما برمیگرده کسی که فقط دنبال معلمی بره بله درسته بلند پرواز نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سوال دیگه ببخشیدمحدودیت های فرهنگیان چطورینراسته خیلی سخت میگیرن؟

خواهش عزیزم راحت باش . 

از لحاظ پوششی ؟ 

من مانتو شلوار اداری می‌پوشم تا یکم بالای زانومه بعد دقیقا فیت بدنمه یعنی اینحوری نیست تو تنم گشاد باشه .

البته چون قبلش نداشتم برای مصاحبه و ... با چادر رفتم ( چون بقیه مانتو هام جلو باز بودند یا سفید و روشن ( اون موقع ماه محرم بود زشت بود بپوشم ) که گفتم نپوشم بهتره ) 

خواهش عزیزم راحت باش . از لحاظ پوششی ؟ من مانتو شلوار اداری می‌پوشم تا یکم بالای زانومه بعد دقیقا فی ...

نه کلا سخت گیری هارو میگم ن فقط پوشش

مثلا شنیدم یکی زیرابتو بزنه کارت تمومه اصلا زحمت نمیدن تحقیق یکنن اخراجت میکنن از دانشگاه

و.....

چرا خب

اگ ب حقوق بخور نمیر و ب وقت تلف کردن و اینکه نه پاداشی نه مزایایی چیزی نمیخای ب اینا راضی ک نگیری برو آموزش

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

اگ ب حقوق بخور نمیر و ب وقت تلف کردن و اینکه نه پاداشی نه مزایایی چیزی نمیخای ب اینا راضی ک نگیری بر ...

منم همینو میگم

خانواده اش میگن کار کجا بود 

کلا فقط حقوق کارمندی میخوان ظاهرا

نه کلا سخت گیری هارو میگم ن فقط پوششمثلا شنیدم یکی زیرابتو بزنه کارت تمومه اصلا زحمت نمیدن تحقیق یکن ...

من در این خصوص تجربه ندارم اما شنیدم زیر آب میزنن اینجا و باید حواستو جمع کنی . ( فعلا خداروشکر من با هر کس آشنا شدم دخترای خوبی بودن اگه ادامه پیدا کنه خدا بخواد ) 

شدید نیست ، اما از دانشگاه های دیگه چرا بیشتره . ( مثلا خوابگاهی ها شبا با لباس شلوار خونگی موها بیشترش معلوم میان غذایی که سفارش دادن از دم در دانشگاه میگیرند 

ولی اگه زیر آب هم بزنن تذکر میدن نه کارت تموم نیست . دقت کن که ما تو این ۴ سال رسمی آزمایشی هستیم یعنی امکان اخراج هست که البته قبلش چند بار تذکر میدن. 

من در این خصوص تجربه ندارم اما شنیدم زیر آب میزنن اینجا و باید حواستو جمع کنی . ( فعلا خداروشکر من ب ...

اها مرسی

من شنیده بودم بدون تذکر یه راست اخراج میکنن

مثلا دوست خودم میخواست مصاحبه بره نگران عکسای بدحجابش بود

میترسید کسی ببره گزینش زمانی که استخدام شد

اونوقت جدی اخراجش میکردن؟ یا تذکر؟ چون عکسا مال خیلی سال پیش بود اما خب نگران بود میگفت ادم پست پیدا میشه بالاخره

رفیق بیشعور زیاد داشت که حسادت میکردن

اها مرسیمن شنیده بودم بدون تذکر یه راست اخراج میکننمثلا دوست خودم میخواست مصاحبه بره نگران عکسای بدح ...

خواهش عزیزم . 

من شناختی که من از دانشگاه خودمون دارم نه بابا اصلا براشون مهم نیست . تا وقتی جلوشون خوب رفتار کنیهمه چی اوکیه . باور کن اونا آنقدر بیمار و بیکار نیستند بشینن به حرف بعضی آدمای مریض گوش کنن ، بخوان ی نفر اخراج کنند دنگ و فنگ داره اینا حوصله ما رو هم ندارن اصلا . 

خواهش عزیزم . من شناختی که من از دانشگاه خودمون دارم نه بابا اصلا براشون مهم نیست . تا وقتی جلوشون خ ...

اخه عکس خودش یه مدرک هستش

واسه همین دوستم خیلیییی میترسید

دختر خیلی محجبه بودا اما عکسا مال قدیم بود

دوستاش داشتن عکسارو

اخه عکس خودش یه مدرک هستشواسه همین دوستم خیلیییی میترسیددختر خیلی محجبه بودا اما عکسا مال قدیم بوددو ...

مگه عکسش لباس بازی پوشیده ؟

در مجموع برای بار اول و دوم فقط تذکر ساده میدن