2777
2789
عنوان

خودتون بزارید جای دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 60 پست
دوست داشتن فقط به زبون آوردن کافی نیست بخدا اگه شرایط طلاق داری بعصی وقتا طلاق سود فقط زندگی رو حرام ...

از دست زخم زبونای خودش و خانوادش دلم میخاد سر ب بیابون بزارم از حیوان پست ترن اینا 

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

اینطوری بچت یه روحیه داغون داره

جدا شو و بزار ارامش داشته باشه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونن ک میان ی خط مینویسن میرن فقط خدا میدونه هربار خوندن پیامای خیانتش و عشق و حالش چن بار نفس من ...

عزیزم😔

تو هنوز خیلی جوونی ...به مامانت بگو هواتو داشته باشن ..بگو دنبال کار میگردم و بچم سه چهارسالش شد میذارم مهد و خودمم میرم سر کار که مزاحمتی برا شما نباشیم...دیگه یکی دو سال رو حمایتت کنن 🥰

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
عزیزم😔تو هنوز خیلی جوونی ...به مامانت بگو هواتو داشته باشن ..بگو دنبال کار میگردم و بچم سه چهارسالش ...

حال خیلی بدی دارم ی چیزی مث سرگردونی و بلاتکلیفی ن خواب دارم ن خوراک از خودم بدم میاد ک عاشقش بودم ک چرا التماساشو بعد خیانتش نادیده نگرفتم و نسوزوندمش ک برگرده بهم بگه دارم مث تفاله میندازمت دور

نبخش فقط اذیتش کن بجای تمام کتکایی که زده

حالم خیلی بده احساس میکنم خودمو ارزون فروختم چقد دوسش داشتم بی لیاقت بود چقد بعد خیانتش گریه کردم و قسمش دادم تکرار نکنه اما بازم کرد داغونم کرد بی ارزشم کرد

حال خیلی بدی دارم ی چیزی مث سرگردونی و بلاتکلیفی ن خواب دارم ن خوراک از خودم بدم میاد ک عاشقش بودم ک ...

خدا ازش نگذره 😔😔😔

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
حالم خیلی بده احساس میکنم خودمو ارزون فروختم چقد دوسش داشتم بی لیاقت بود چقد بعد خیانتش گریه کردم و ...

چرا قسمش دادی اون باید تاوان خیانتشو پس میداد که اینجوری برات دم در نمیاورد که بهم لذت نمیدی 

چرا قسمش دادی اون باید تاوان خیانتشو پس میداد که اینجوری برات دم در نمیاورد که بهم لذت نمیدی

نمیخاستم زندگیم بپاشه تاوان پس نداد باز خیانت کرد