2777
2789
عنوان

مامانا شماهم این طوری هستین

90 بازدید | 16 پست

همش استرس دارین و نگرانین که بچه تون میره بیرون اتفاقی نیفته؟

بچه ام کلاس اوله تو ما این ور خیابان هستیم مدرسه اون طرف

چون بچه نوزاد دارم همیشه نمی تونم ببرمش،یا یه وقتایی مثل امروز که رفته اردو،همش تو فکر هستم که چیزی نشه

بزرگ تر بشه فکر و خیال من کمتر میشه؟

اگه نشه که دیوانه میشم وقتی بره سربازی...رانندگی یاد بگیره...بره مسافرت...

چیکار کنم؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

آره منم همینم

ولی با این نگرانی بیش‌از حد نابودشان میکنیم

بهتره رو خودمون کار کنیم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم،جدای از بحث خطر جانی از الان فکر میکنم اگر بچه دار شدم چطور تو شرایطی که جامعه دوست همه چی روی تربیت تاثیر داره بزرگش کنم🙁

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

آره منم همینمولی با این نگرانی بیش‌از حد نابودشان میکنیمبهتره رو خودمون کار کنیم

خوب احساس میکنم این طور بهتر میشه مراقب شون باشیم 

اگه حواس مون نباشه خدایی نکرده مراقب نیستیم و اتفاقی می افته

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مادر حتی بعد مرگشم آرامش نداره خیالت راحت منه بدبخت تا الان هزارتا توهین و فحش و تحقیرو خیانت تحمل کردم بخاطر بچم حالام ک خودش رفته برا طلاق اقدام کرده من حرفشو میشنوم ک مسئولی و بچه طلاق فلان میشه بمون سر زندگیت بگو برو زن بگیر رسما میگن بمیر دیگه خفت و خواری از این بیشترم هست مگه؟

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
من مجردم،جدای از بحث خطر جانی از الان فکر میکنم اگر بچه دار شدم چطور تو شرایطی که جامعه دوست همه چی ...

اون که نگووووووو

من الحمدلله جای خوبی زندگی میکنم و سپردم به خدا تلاشم هم میکنم

مادر حتی بعد مرگشم آرامش نداره خیالت راحت منه بدبخت تا الان هزارتا توهین و فحش و تحقیرو خیانت تحمل ک ...

بمیرم الهی چی میکشی...

خدا کمکت کنه عزیزم ،بعد از این همه فداکاری سخته این طور رفتار بشه

یه سری چیزها را باید به بچه یاد داد... آموزش آشنایی با خطرات. 

از خیابون رد میشی دقت کن. ماشین و موتور  ممکنه بزنه به آدم. 

یه ماشین جلوت نگه داشت. ازش فاصله بگیر. ممکنه بچه را بندازه تو ماشین ببره. 

به غریبه اعتماد نکن. ممکنه یکی بیاد بگه مادرت گفت من بیام دنبالت. 

تو اردوی دانش آموزی از گروه دور نشو.  ممکنه سه تا بچه به بهانه خرید از گروه و معلم دور بشن. 

همیشه سعی کن از معلم دور نشی. 

اون که نگووووووومن الحمدلله جای خوبی زندگی میکنم و سپردم به خدا تلاشم هم میکنم

من همین الان نگرانیم نسبت به خواهر برادر کوچیکترم بیشتر از مادرمه،ولی خب دیدم دارم اذیت میشم چند وقته سعی کردم فاصله بگیرم چه اسیب نزنم به خودم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

خوب احساس میکنم این طور بهتر میشه مراقب شون باشیم اگه حواس مون نباشه خدایی نکرده مراقب نیستیم و اتفا ...

مواظبت که آره

ولی دیگه رفته اردو بذار با دوستاش خوش بگذرونه

من یه دوستی داشتم دانشگاه پدر و مادرش اجازه نمیدادن اردو دانشجویی بیاد 

ما رفتیم مشهد و مناطق جنگی جنوب ...قشنگترین خاطرات دانشجویی منه اون سفرها که دوستم هیچ وقت تجربه نکرد...حیفه خب...دیگه اون دوران تکرار نمیشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
تا یک مقدار بله ولی بیشتر باعث استرس و اضطراب و وسواس فکری میشه

مثلا خواهر زنداییم بچه بود جلوی درب حیاط بازی میکرد مینی بوس تو کوچه میخوتد دور بزنه،چون عقب دید نداشته بچه رو له کرده بوده

مادرش میگه مغز بچه ام از گوشش ریخته بود بیرون تو بغل خودم جون داد،خوب من اصلا می میرم بچه ام از ساختمون بیرون میره،حتی نصفه شب از فکر این ها بیدار میشم

یه سری چیزها را باید به بچه یاد داد... آموزش آشنایی با خطرات. از خیابون رد میشی دقت کن. ماشین و موتو ...

بچم خیلی ترسو شده بخاطر این حرف ها  میترسم چیزی بگم دیگه بیرون نره و آسیب ببینه الان دو سه تا خونه بالاتر میوه فروشی هست که آشنا هم هست ،بچه من می ترسه بره ...

مواظبت که آرهولی دیگه رفته اردو بذار با دوستاش خوش بگذرونهمن یه دوستی داشتم دانشگاه پدر و مادرش اجاز ...

منم مثل دوست شما بودم مادرم هیچ جا اجازه نمی‌داد برم 

هرچی آرزوی خوب مال تو