2777
2789

مثلا امتحانات ترم اول نتیجه دلخواهتونو نگیرید ب دلیل بی دقتی یا هر دلیلی مورد داشتیم طرف از الان شروع کرده باشه رشته تاپ بیاره؟ بگید چجوری خوندین :( بعضی وقتا واقعا ناامید میشم بنظرتون طبیعیه؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این احساسات برای همه پیش میاد.کسی موفقه که بی توجه به احساسش فقط تلاش کنه.چون کلا اینجوریه که یه روز ...

اره درست میگی من امتحانات ترم اولم باب میلم نبود اگه الان مثل همیشه بودم درحال گریه کردن بودم ولی میدونم ک ناراحتی و غصه فایده ای نداره و باید  فقط ادامه داد ولی ادامه دادن سخته... من همه امتحانات با اطلاعات کامل رفتم سرجلسه به خدا همرو بخاطر بی دقتی یه جوابایی نوشتم خودم پرام ریخته 

باید درستش کنم برای نهایی این وضعیتو اما نمیدونم چطوری خسته شدم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من در حدی نا امید بودم خواستم کنکور ارشدکلا نرم. رفتم و دو رقمی آوردم البته ناگفته نماند من خیلی خوش ...

خوشبحالت موفق باشی😁🌱

پس یعنی همه ناامیدیو داشتن...

آره من هرروز با خودم در جنگم

من جنگ جهانیه

اره درست میگی من امتحانات ترم اولم باب میلم نبود اگه الان مثل همیشه بودم درحال گریه کردن بودم ولی می ...

بی دقتی از تمرین کم میاد.اگه یه عالمه تمرین کنی و تیپ سوال و تیپ تست متفاوت ببینی احتمال بی دقتی خیلیییی کم میشه

طبیعیه ناامید شی ولی باید سفت باشی ادامه بدی

اره باید سفت بود حیف ک من انقدر روحیم ضعیفه دیگه تصمیم خودمو گرفتم نسبت ب هر اتفاقی تا الان افتاده بیخیال باشم و ایندرو بچسبم

بی دقتی از تمرین کم میاد.اگه یه عالمه تمرین کنی و تیپ سوال و تیپ تست متفاوت ببینی احتمال بی دقتی خیل ...

کم میخوابم بخاطر اینه الان دیشب ۲ ۳ ساعت خوابیدم صبحا هم چیزی نمیخورم نمیتونم چیزی بخورم وقتی استرس دارم سر جلسه هم مدیر همش میگه برگه هارو زود تحویل بدین تایم واقعی امتحانو نمیده بماند ک سوالات استانین و مفهومی

وای دیگه خسته شدم😭

من گاهی وقتا حس میکنم مغزم جواب نمیده تو ام همینطوری ؟

آره منم همینطورم