2777
2789
عنوان

اگه بچه نیارم چی میشه

413 بازدید | 39 پست

من به دلایل زیادی دلم نمیخاد بچه دار بشم بعد همش بهم میگن بچه دارشو تو پیری تک و تنها می مونی 

ولی من نمیخام بچم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلش بمونه

اگه بچه نیارم تو پیری چیکار کنم نکنه بمیرم تو خونه کسی نفهمه😔💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تصمیم شخصیه ولی اکثرا تو میانسالی پشیمون میشن تنهایی سخته

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هیچی بچه نیاری بچه نداری

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ضامن پیری کسی  نیست صدها نفر تو خانه سالمندان یکی هشت تا و نه تا بچه دارن

اگه اماده این مسئولیت نیستی بچه نیار هروقت اماده بودی با تمام وجود احساس نیاز کردی بچه دار بشو اگه فرصتش بود 

به هرحال فرصت ها و انتخاب های زندگی محدوده همشو نمیشه باهم داشت

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

افرین عزیزم

بچه مسئولیت بزرگیه نباید حسرت بخوره

تو این سایت به بچه به چشم اسباب بازی نگاه میکنن حتی پول شیر خشک الانشو ندارن ولی باز امید به بچه بعدی دارن که بیارن باز

بنظرم صبر کن باز شاید اوضاع زندکیت بهتر شد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

هیچی نمیشه تو آرامش زندگیتو میکنی ،اینهمه آدم با وجود بچه تنها موندن تو پیری

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

برای اینکه دوره پیری خوبی داشته باشیم چند تا چیز لازمه

رفاه مالی 

ارتباطات خوب

بدن سالم

بچه میتونه قسمت ارتباطات رو برامون داشته باشه اگر خوب تربیت بشه اگر مسیر زندگی اش طوری باشه که کنارمون بمونه

نبودش به معنای پیری و کوری نیست

کسی که بچه نداره از قضا چون میدونه نمیتونه روی بچه حساب کنه بهتر به فکر روز های پیری خواهد بود

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اگه فقط برای پیری و کوری میخوای نیار چون بچه ها دیگه نمیمونن که عصای دست پدر مادر بشن و اینم کلا دلیل خودخواهانه ایه ولی دلیل قشنگتریم هست همینکه شانس زنده بودن وجود داشتن رو بهش میدی یکی هست که بی دریغ میتونی دوستشس داشته باشی و احتمالا اونم قراره دوستت‌داشته باشه خودش دلیل خوبیه حالا اگه عاشق پارتنرتم باشی که دیگه میشه میوه عشقتون 

راحت باش،منم بچه نیاوردم،حرف دیگران هم هیچ اهمیتی واسم نداره،امثال ما واسشون مثل سرگرمی میمونیم،بهمون گیر میدن،به مخص اینکه بچه بیاریم،بیخیال میشن و دنبال سرگرمی جدید میگردن بی عقلا!