2777
2789
عنوان

اگه یه عمر ظاهرتونو مسخره کنن

161 بازدید | 33 پست

چیکار میکنید که اعتماد به نفس از بین رفته اتونو به دست بیارید؟ فرض کنید از دوران کودکی مثلا فرم چشماتونو مسخره کردن ، نزدیکترین آدما دائما گفتن که زیبا نیستی ، شوهرتون بار ها تو دعوا گفته ظاهر مطلوبی نداری ، چیکار میکردین که حالتون خوب بشه ؟

همه چی درست میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقاً همین امروز یه تاپیکی زدم در این باره 

کسی که مسخرم کرده الان داره زندگیش رو میکنه 

من بدبخت حتی تو جمع هم نمی‌تونم وارد شم داغون شدم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من با خوندنشم حالم گرفته شد واقعا

نمیدونم شاید پول در میاوردم عمل کنم

سخته و تا حدودی شعاریه ک بگم با چیزای معنوی جاشو پر میکردم ولی شدنیه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
عمل زیبایی روی بقیه قسمت هام کار میکردمشخصیتیه هنر جدیدپیشرفت و جایگاه اجتماعی

جایگاه اجتماعی بالایی دارم ، شغل و درآمد خوبی دارم ، روی شخصیتم بسیار کار میکنم اما چیکار کنم که نمیتونم فرم صورتمو عوض کنم یا شکل انداممو تغییر بدم ، وزنم نرماله ولی شکل اندامم مورد پسند شوهرم نیست

همه چی درست میشه

ببین هستن کسایی ک از زیباترین و بدون ایراد ترین ادم جهانم ایراد میگیرن اول از همه حرف مردمو‌بیخیال شو نظر خودت مهمه اگ خودت عضوی از صورتتو دوس نداری با عمل یا فیلر حلش کن باور کن اعتماد ب نفس فوق العاده ای بهت میده

🌙
اتفاقاً همین امروز یه تاپیکی زدم در این باره کسی که مسخرم کرده الان داره زندگیش رو میکنه من بدبخت حت ...

واقعا ظاهر برای خانوما خیلی مهمه حتی اگه بالا رتبه ترین مقامارو داشته باشن و این تو ذات زنه 

همه چی درست میشه
واقعا ظاهر برای خانوما خیلی مهمه حتی اگه بالا رتبه ترین مقامارو داشته باشن و این تو ذات زنه

هعیی شعور ندارن دیگه اگر داشتن که مسخره نمیکردن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

جایگاه اجتماعی بالایی دارم ، شغل و درآمد خوبی دارم ، روی شخصیتم بسیار کار میکنم اما چیکار کنم که نمی ...

بار بعدی که این رو کسی گفت بگو بی عیب خدا 

شما کاملین که منم ظاهرم باید صد باشه 

هرکی یه مشکلی داره و خداروشکر مشکل من به نحویه که هیچ دخالتی در اون نداشتم

از خودم راضیم

بارونو دوس دارم🌱