چیکار میکنید که اعتماد به نفس از بین رفته اتونو به دست بیارید؟ فرض کنید از دوران کودکی مثلا فرم چشماتونو مسخره کردن ، نزدیکترین آدما دائما گفتن که زیبا نیستی ، شوهرتون بار ها تو دعوا گفته ظاهر مطلوبی نداری ، چیکار میکردین که حالتون خوب بشه ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عمل زیبایی روی بقیه قسمت هام کار میکردمشخصیتیه هنر جدیدپیشرفت و جایگاه اجتماعی
جایگاه اجتماعی بالایی دارم ، شغل و درآمد خوبی دارم ، روی شخصیتم بسیار کار میکنم اما چیکار کنم که نمیتونم فرم صورتمو عوض کنم یا شکل انداممو تغییر بدم ، وزنم نرماله ولی شکل اندامم مورد پسند شوهرم نیست
ببین هستن کسایی ک از زیباترین و بدون ایراد ترین ادم جهانم ایراد میگیرن اول از همه حرف مردموبیخیال شو نظر خودت مهمه اگ خودت عضوی از صورتتو دوس نداری با عمل یا فیلر حلش کن باور کن اعتماد ب نفس فوق العاده ای بهت میده