2777
2789

خیانت کرده بهم تو اسنپ به دختره پیام و زنگ زده به دختره زنگ زد ک بیا بریم بیرون  ...دور بخوریم غهمیدم آبروش بردم پیش خانواده ها همه بابام خاست بیاد دنبالم نزاشتن خانوادش ..التماسم کردن فرصت بده چع غلطی کنم بچه ها شوهرم عین خیالش نیس تازه همون موقع هم میگف من نمیخامت برو خانوادش کاری بش کردن الان میگم میخامت نباید بری فلان حالم داغونه الان خونه باباشم از سر کار اومده بیخیال میگ میخنده من مث افسرده ها تو اتاقم حالت تهوع دارم بهش میخام فقط بهش خیانت کنم آروم شم  ازش متنفرم چع کنم میگ تو برام آرامش نمیزاشتی فلان  بچه ها من چون بهش اعتماد نداشتم  و دروغگوعه باهاش خوب رغتار نمیکردم و بداخلاق بودم چون روزی یه گند میورد بالا الان این فرصت آخرمه مادرش گف دفعه بعد چیز دید از خونه بکنش بیرون من پشتتم چیکار کنم من خودم خوشگلم واقا همه میگن قلبم درد میکنه همش نگا پیاماشون میکنم گریه میکنم

با تاپیک زدن اینجا که چیزی درست نمیشه !

مردم اینجا خودشون هزار تا مشکل دارن که اگر میتونستن حل کنند که دیگه اینجا نبودن 

باید به روان شناس مراجعه کنید تا کمک تون کنه 

بهتون معرفی کردم ک ! اینجا تلاش کردن بی فایدست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه داغون سدم افسردگی وعصبی شدم،همش تو دکترام،جالب اینکه شوهرم میگه مسخره کردی خودتو چیت کمه الکی میگی افسردم همش میخای پولمو بدی دکترا،تا درمورد خیانتش میخام بگم دادوهوار که بس میکنی اون دیگه تموم شد هی یچیزو کش میدی روانمو بهم بزنی مجبورم لالشم،بدهکارشم میشیم