2777
2789
عنوان

زن‌همسایه وحشی

210 بازدید | 22 پست

وای نمیدونید بچه ش یک ونیم سالشه از چند ماهگی این بچه رو‌میزنه همش جیغ حیغ سر بچه دادای بنفش میکشه خب غلط میکنید میزایید ک‌نمیتونید ادم باشی دلم کباب شد میزنه بچه گریه میکنه بعد میگه ساکت جلو دهنشو‌ میگیره شوهرش ک بیاد خفه میشه زنکه الان داره میگه مامان میگه صدام نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره بچش💔 ما هم یه همسایه داریم همین مدلی بود الان بچش بزرگ شده ۱۵_۱۶سالشه اونم پرخاشگر و بد دهن بار اومده 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

شما زنگ بزن ب پلیس قانونو بکش وسط شهر هرت ک نیست کار این خانوم کودک ازاریه و جرم محسوب میشع

خارج میتونی زنگ بزنی

اینجا ایرانه.

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
شما زنگ بزن ب پلیس قانونو بکش وسط شهر هرت ک نیست کار این خانوم کودک ازاریه و جرم محسوب میشع

من یه بار همچین کاری کردم گفتن مسئله خوانوادگی ما دخالت نمیکنیم😑💔

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

همش بچه ناخون میجویه از ترس دادمیزنه دست نزنننننن شیش ماهش بود میگقت خفه شووو گریه نکن بمیری افسردگی ...

خواهرشوهر منم همینطوره صدبارم تذکر دادم گفتم یه بار دیگه بزنیش میام دخترتو میبرم همش میگه این حرف گوش نمیکنه از بچه شانس نیاوردم نمیتونه شیطونه فلان حالا دخترش دوسالشه😐😐 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.