2777
2789
عنوان

بنظرتون چکم میکنه

66 بازدید | 12 پست

تو تاپیک قبلی راجبش گفتم. سری قبل همش استوریمو میدید و بعدش هم آف زد و فاز غم برداشت این سری که هم خیلی فعالیت میکنه هم آنفالوم کرده هم استوریمو نمیبینه بنظرتون ممکنه با اکت فیک این کارو کنه؟ راجب بعد کات پسرا چی میدونید؟ چک میکنن؟ الانم نگید ولش کن بلاکش کن و اینا.. فقط بگید چیکار کنم برگرده بدون اینکه برم سمتش؟ چون منو اون دشمن خونیمونو بلاک نکردیم که همو بلاک کنیم بار اولیه میبینم آنفالوم کرده. کلا از نظر منو اون بلاک به معنی ترسه پس بلاک نمی‌کنیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چجوری از این اتفاق جلوگیری کنمممم؟

بستگی ب خودت داره سیاست نداری خودشم شیطنت داره 

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

بستگی ب خودت داره سیاست نداری خودشم شیطنت داره

مشکل ما اینه که اون مودیه

من هم خیلی راجب پسرای اطرافم حرف زدم اونم ناراحت شد.. اینبار که برگرده هرگز دیگه راجب اونا حرف نمیزنم ولی دیگه بر نمیگرده.. 

مشکل ما اینه که اون مودیهمن هم خیلی راجب پسرای اطرافم حرف زدم اونم ناراحت شد.. اینبار که برگرده هرگز ...

رفتارت اشتباهه

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

مشکل ما اینه که اون مودیهمن هم خیلی راجب پسرای اطرافم حرف زدم اونم ناراحت شد.. اینبار که برگرده هرگز ...

رفتار اون اشتباه تر

خب من چیکار کنمممممممممممدارم دیوونه میشم خدااااا

باید رفتار تو درست کنی 

ولی این آدم درست نیست