2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار تو خیابون جو گرفت منو به یه پیرزن کمک کردم وسایلشو بردم تا طبقه پنجم هتکم متک شد دخترش بهش گفت وای مامان تنها آوردی بالا؟ گفت نه دخترم مگه من خرم ؟ این آورد 😑

حالا من اونجا اینجوری بودم 😐

خاک تو سرم 

فکرشو بکن گونی برنج و اینا بود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

۱۶سالم بود پسر خالم ازم خاستگاری کرده بود بعد خانواده ها قرار گذاشتن بریم بیرون طبیعت گردی منم پاشنه بلند پوشیده بودم ازاین کفش تابستونیا ینی پخش زمین شدم جلو همشون هیچکی ب روی خودش نیاورد فقط داشتن از خنده میترکیدن جلو خودشونو میگرفتن

فقط مامانم نیشگون میگرف و تاسف میخورد فک میکردن هول شدم😐😂

:))

خودم خواستم سوا تاکسی شم

دیدم ب چشم خواهری ی  پسر خوشتیپ و اوف، نشسته صندلی شاگرد

خواستم متین و ارام  و با کلاس سوار شم

یهو سرم خورد ب سقف ماشین 

خودم تا اخر مقصد هی صدای پخ پف از دهنم درمیومد چون نمی تونستم به خودم نخندم 

رانندا آژانس هم هی معذرت خواهی می‌کرد ازم😂😂😂😂😂

منو سگ بگیره جو نگیره😑💔 انقد من سمممم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....