2777
2789
عنوان

برای اینکه از ویروس HMPV دور بمونیم

134 بازدید | 6 پست
  1. دست‌هامون رو مرتب بشوریم: با آب و صابون یا ژل ضدعفونی، مخصوصاً بعد از بیرون رفتن.
  2. دست به صورتمون نزنیم: چشم، بینی و دهنمون جای حساسیه، فقط با دست تمیز لمس کنیم.
  3. فاصله رو رعایت کنیم: اگه کسی سرما خورده یا سرفه می‌کنه، نزدیکش نشیم.
  4. خونه رو تمیز نگه داریم: دستگیره‌ها، موبایل و جاهایی که زیاد لمس می‌کنیم رو ضدعفونی کنیم.
  5. سیستم ایمنی رو قوی کنیم: میوه، سبزی، غذای سالم بخوریم و خوب بخوابیم.
  6. ماسک بزنیم: اگه جایی شلوغه یا کسی مریضه، ماسک می‌تونه کمک کنه.
  7. حواسمون به علائم باشه: اگه تب، سرفه یا نفس‌تنگی داشتیم، زودتر به پزشک مراجعه کنیم.

این کارا ساده‌ست ولی کلی می‌تونه کمک کنه که خودمون و بچه‌هامون از این ویروس در امان بمونیم. مراقب خودتون باشید! 💕

یعنی مث همون کروناس؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چندساله اخیر خیلی عجیب شده پر مرگ و میر از شروع این سال چندین نفر تو محلمون فوت شده از جمله مادرم

تو این هشت سال اخیر انواع بلا ها اومده از زلزله های زیاد تو ایران اون از سر پل ذهاب و سیل و ساختمان پلاسکو تا ویروس ها و ترور شخصیت های ایران

قبل این هم داعش و سربریدن هاش....