2777
2789
من به عنوان پرستار اگه دوباره مثل کرونا پیش بیاد استعفا میدم .هم من هم همه همکارام.هنوز داریم مشکلات ...

ایشالله که پیش نمیاد واقعا خیلی خودتون نشون دادین دمتون گرم👏🏻👏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

مامان منم گرفت گفت از کرونا بدتر بود، تب و لرز شدید،اسهال استفراغ، سردرد شدید که با هیچ مسکنی بهتر نمیشد، گلو درد و آبریزش بینی،سرفه های شدید و درگیری ریه،بعداز ده بار دکتر رفتن و هزار جور دارو بعد از یک ماه بهتر شد،،کاش دوباره همه رعایت کنن و ماسک بزنن تا شرش کم شه 

مامانم دکتره میگه این از کرونا هم بدترههم سرماخوردگی هم کرونا باهمهاز کرونا اسمی در رفته بود

وای عزیزم اشتباه فهمیدم نوشتم ایشالا زودتر خوب میشه😂😂

اصلا این خبرا رو دنبال نکن چون فقط استرس میگیری ، استرس هم سیستم ایمنی رو نابود میکنه . کاری هم که از دستت برنمیاد پس فایده ای نداره این حرص خوردن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هیچقوت یادم نمیره که تو کرونا قبلیه یازده تا سرمو تو یک هفته زدم!😐😴😢

خب 

پس چرا نباید ما بدبخت بیچاره هارو تعطیل کنن ؟

بابا بیچاره شدم نمی‌دونم نهایی رو بخونم کنکور رو بخونم کمبود خواب گرفتم به والله 🤦🏻‍♀️

*🔺️🔻اظهارنظر سازمان جهانی بهداشت درباره شیوع اخیر یک ویروس در چین*سازمان جهانی بهداشت:🔹️«متاپنومو ...

دود از کنده بلند میشه

هر گند و کثافت کاری هست از سازمان بهداشت جهانی شروع میشه 

از فلورابدتراپی بگیر تا .... تشویق مردم به نمک ید دار و واکسنهای مفت ولی گران و خیلی مزخرفات دیگه

توی کرونا بهداشت گفت یه دارویی بود الان حضور ذهن ندارم اونو بخورین حالتون خوب میشه دقیقا برعکس عمل میکرد

الکل بزنین و ....

هر چی این سازمان گفت باید برعکسشو انجام داد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الهی خدا لعنت کنه هرکی این بدبختی رو میندازه تو مردم اولین بار دختر یکسالم کرونا قلب و کبد وتمام بدنش رو درگیر کرده هنوز بدنش عوارض پی میده بارها بستری شد تمام خونش لخته شد الانم این پاییز بازم قلب و گوارش و استخوناش و ریه هاش درگیره خداکنم خیر نبین دلم خونه برای این بچه ی طفل معصومم

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
کرونا هراسی بیشتر ادم کشت تا خود کرونا

کرونا کسانی رو کشت که مریضی داشتن از داخل اکثرا کسانی فوت شدن که مریص بورن کرونا شد بهانه اطراف من که اینجوری بود اطراف من ۹۰ درصد کردنا گرفتن چیری نشد حتی مادرم فشار خون داشت از سکته برگشته یود گرفت من مردم زنده شدم ولی شکر بهتر شد دختر ۱۴ ساله دایی همسرم سرطان داشت کرونا گرفت فوت شد خاله همسرم هم سرطان داشت گرفت فوت شد گفتن با کرونا فوت شدن وگرنه ریشه یابی کنی اصله بخاطر مریصی که داشتن فوت کردن کرونا بهانه بود بیشتر برا فوت همچین آدمای پدر بزرگ ۸۵ ساله من کرونا گرفت فوت نشد پاش شکست عفونت کرد بخاطر سنش زیادش  جوش نخورد فوت کرد

خب پس چرا نباید ما بدبخت بیچاره هارو تعطیل کنن ؟بابا بیچاره شدم نمی‌دونم نهایی رو بخونم کنکور رو بخو ...

ببین روی تعطیل شدن حساب نکن اصلا . برنامه ریزی کن با همین روال الان به کارات برسی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
منظورتون از سرمون کلاه بره چیه؟اره درسته من میترسم مثل کرونا بشه اوضاع

قرنطینه و ماسک حتی توی کوه!!! و ضدعفونی خیابونا و آخرش هم واکسن.کلاه گشادی که هنوز یه عده نفهمیدن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
قرنطینه و ماسک حتی توی کوه!!! و ضدعفونی خیابونا و آخرش هم واکسن.کلاه گشادی که هنوز یه عده نفهمیدن

از نظر من کرونا رو خودشون آوردن برای کنترل جمعیت و فوت آدمای بیمار و نفس کشیدن زمین علت دیگه ای نداشت به نطرم