2777
2789

خیلی ها تاپیک گذاشته بودن مامان بابای ۶۰ ساله من تنها هستن الان

چیکار کنم تنها نباشن

حالا متوجه شدم سر ۴۰ سال الان مردم بچه دار میشن تا سر پیری تنها نباشن (کسایی که ترس از تنهایی دارن )

آیا بچه دارشدن در ۴۰ سالگی در قبال اینکه موقع ۶۰ سالگی پیری  تنها نباشی صحیح است؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بارداری توی هر سنی به این هدف عقلانی نیست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بارداری توی هر سنی به این هدف عقلانی نیست

چه اشکال داره ، من به خاطر عشق به فرزند بچه دارشدن،  ولی الان بچه هام تنها کسایی هستن که همیشه هستن و منو از تنهایی در آوردن ، فکر می‌کنم اگه نبودن از تنهایی دق میکردم

چه اشکال داره ، من به خاطر عشق به فرزند بچه دارشدن، ولی الان بچه هام تنها کسایی هستن که همیشه هستن ...

خودتون دارید میگید بخاطر عشق به فرزند و مادر شدن بچه آوردید 

نه بخاطر اینکه تنها نباشید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خودتون دارید میگید بخاطر عشق به فرزند و مادر شدن بچه آوردید نه بخاطر اینکه تنها نباشید

بله ولی تغییری تو اصل قضیه بوجود نمیاره ، کسی که بخواد تنها نباشه باید ازدواج کنه و بچه دار بشه ،  درغیر اینصورت حتما خیلی تنهایی میکشه 

بله ولی تغییری تو اصل قضیه بوجود نمیاره ، کسی که بخواد تنها نباشه باید ازدواج کنه و بچه دار بشه ، د ...

عذر میخوام ربط فرمایش شما به حرف خودمو متوجه نشدم 

عذر میخوام ربط فرمایش شما به حرف خودمو متوجه نشدم

گلم شما میگین بچه دار شدن از ترس تنهایی عقلانی نیست 

من میگم برعکس تنها کسی که آدم رو از تنهایی واقعی در میاره بچه اس ، بچه همیشه به پدر مادر و محبتشون احتیاج داره و در کنارشون هست ،البته توی یه زندگی نرمال 

امیدوارم حرفام براتون کسل کننده نباشه  

گلم شما میگین بچه دار شدن از ترس تنهایی عقلانی نیست من میگم برعکس تنها کسی که آدم رو از تنهایی واقعی ...

من میگم اگر هدف از بچه دار شدن فقط این باشه که تنها نمونیم منطقی نیست

این با فرمایش شما فرق داره

من میگم اگر هدف از بچه دار شدن فقط این باشه که تنها نمونیم منطقی نیستاین با فرمایش شما فرق داره

فکر نکنم ، من و شما بتونیم همو مجاب کنیم ، اشکال نداره ،

فکر کنم بهتره بحثمون رو ادامه ندیم   

فکر نکنم ، من و شما بتونیم همو مجاب کنیم ، اشکال نداره ،فکر کنم بهتره بحثمون رو ادامه ندیم

مگه قراره کسی رو مجاب کنیم

هر کسی نظر خودش رو داره