2777
2789
عنوان

من عقد بودم ولیی

168 بازدید | 18 پست

طلاق گرفتم

۳ سال عقد بودم 

طرفم دست بزن داشت 

خانوادش اذیت میکردن

کار نمی‌کرد 

۳ سالم منو آواره خودشون کردن 

جدا شدم باکره بودم شناسنامه هم عوض کردم 

بعد هر کی الان خواستگارم میشه با موقعیت عالی حتی 

مثل خودم شاغل و کارمند و آشنا جوری که بابام اینا میشناسن 

ولی من میلی به ازدواج مجدد ندارم 

حس میکنم قبلاً با یکی بودم نمیتونم ی رابطه جدید رو بسازم 

حس میکنم دست اون خورده بهم دیگه نمیتونم عاشقانه های یکی دیگه رو تحمل کنم 

حس میکنم دیگه قرار نیست هیچ وقت ازدواج کنم 

ماهان عزیزم هنوز نیستی و ندیدمت، مامان بی صبرانه منتظرته تا بیای نمی‌دونم چند سا

تفکرت اشتباهه.آدم ها تا آخرین روز عمرشون باید به فکر ساخت آینده باشن.اون ادم گذشته تموم شد و رفت.آدم جدید باید بیاد تا گذشته را بشوره و ببره

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تفکرت اشتباهه.آدم ها تا آخرین روز عمرشون باید به فکر ساخت آینده باشن.اون ادم گذشته تموم شد و رفت.آدم ...

ولی آدم ی باز ضربه ببینه 

می‌ترسه از شروع دوباره 

ماهان عزیزم هنوز نیستی و ندیدمت، مامان بی صبرانه منتظرته تا بیای نمی‌دونم چند سا

ازدواج کن و عاشقانه ی جدیدی رو شروع کن.

اینکه دستش خورده مهم نیست مهم اینه باکره ای.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

ازدواج کن و عاشقانه ی جدیدی رو شروع کن.اینکه دستش خورده مهم نیست مهم اینه باکره ای.

باکره بودن هم مهم نیست فرهنگ جامعه خودمونه دیگه چی کار باید کرد 

مردم براشون مهمه باکره باشی

اشتباه میکنی

منم مثله تو بودم طوریکه اسم خواستگار میومد میرفتم تو اتاقم از ترس و استرس زار زار گریه میکردم

اما الان با یکی تو رابطه ام که روزی هزار بار خداروشکر میکنم که اون عن دیگه تو زندگیم نیست

تازه فهمیدم عشق واقعی یعنی چی، و اون حسی که به اون ادم قبلی داشتم فقط عادت بوده

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
اشتباه میکنیمنم مثله تو بودم طوریکه اسم خواستگار میومد میرفتم تو اتاقم از ترس و استرس زار زار گریه م ...

از یه مشاور کمک بگیر، خیلی تاثر داره

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
باکره بودن هم مهم نیست فرهنگ جامعه خودمونه دیگه چی کار باید کرد مردم براشون مهمه باکره باشی

مهمه چون،

کی خوشش میاد یه غذای دست خورده رو بخوره؟؟

بنظرم دختر بدون بکارت عین یه غذای دست خوردس.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

مهمه چون،کی خوشش میاد یه غذای دست خورده رو بخوره؟؟بنظرم دختر بدون بکارت عین یه غذای دست خوردس.

چه مثال زشت و زننده ای، بنظرم بهتره یه خورده رو طرز بیانتون کار کنین، شاید یه کسایی از جبر زمانه تو این جایگاه باشن و پیام شما نمک رو زخمای دیگشون بشه

اشتباه میکنیمنم مثله تو بودم طوریکه اسم خواستگار میومد میرفتم تو اتاقم از ترس و استرس زار زار گریه م ...

دقیقا من خیلی ضربه روحی دیدم و جسمی 

ی بار موهامو کشید کل موهام تو دستش اومد 

ی بار با کمربند افتاد به جونم جوری کبود شده بودم نمی‌تونستم بلند شم 

شاید فکر کنی دروغ میگم ولی نه 

دقیقا من خیلی ضربه روحی دیدم و جسمی ی بار موهامو کشید کل موهام تو دستش اومد ی بار با کمربند افتاد به ...

میفهمم عزیزم تو جسمی ازار دیدی من روانی، حرفهایی بهم میزد که تا مدت ها ثانیه ای از ذهنم بیرون نمیرفت، حتی راطه الانمو تحت تاثیر قرار داده و خیلی خیلی زیاد شکاکم کرده، اما مشاوره میرم و میخوام که ادامه بدم

ادم جدید که پیدا بشه انگیزتم برمیگرده، برو مشاوره و به فکر خوب کردن حالت باش و مثه من سالهای عمرتو از دست نده

چه مثال زشت و زننده ای، بنظرم بهتره یه خورده رو طرز بیانتون کار کنین، شاید یه کسایی از جبر زمانه تو ...

دقیقا