2777
2789

خانومه تاپیک زده مخام بخاطر نیاز جنسی بایک آدم پولدار که دوسش ندارم ازدواج کنم !!!!!

چجوری میشه یک زن که تمام وجودش عاطفه س به کسی نیاز جنسی داشته باشه که دوسش نداره!!!!!!!!!

چجوری باهاش میخواد بگه بخنده قربون صدقه ش بره ازش بچه بیاره وقتی دوسش نداره!!!!!!

بخدا هنگ کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقر این چیزا رو به دنبال داره

فقر شخصیت

فقر غرور... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وقتی مجبورباشی کارای بدترازاینم میکنی امیدوارم هیچوقت مجبوربه کاری که دوس نداری نشی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اون دختر کلا مشکل داره قبلا تاپیک هاشو دیدم 

تو 20 سالگی توهم سن بالا بودن داره عرضه دوست پسر داشتن یا اصلا خودش با کسی اشناشدن نداره که با عشق ازدواج کنه 

از طرفی هم خونوادش نزاشتن با خواستگار رفت و امد کنه 

فقط هم بلده بگه خونوادم سنتی ان

درس مرس هم نخونده که مامانش اینا نمیزارن از خونه بره بیرون

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
تن فروشی شرعی

اصلا من خودم یک زنم نمیتونم ب مردی که عاشقش نیستم یا لااقل دوسش ندارم نیاز جنسی داشته باشم!!!!

همش میگه سنم میره بالا کسی منو نمیگیره!!!!خب تااخر عمر تنها بمونی بهتره تا هرشب تو رختخواب از کنار یکی بودن رنج بکشی!!!!

اون بره تو زندگی (اگه پسرخوبی باشه) جذبش میشه علاقه مند میشه بهش.

جدی نگیرحرفاشو

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اون بره تو زندگی (اگه پسرخوبی باشه) جذبش میشه علاقه مند میشه بهش.جدی نگیرحرفاشو

ببین ظاهر خیلی مهمه صورت طرفو دوس نداره شخصیتش دوس نداره شغلش دوس نداره 

خیلیا دیدم گفتن بعد ازدواج علاقه ایجادنمیشه

اصل در حق طرف مقابل ظلم میشه😑

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

والا برا این که از هنگی دربیای عرض کنم که من و همسرم دوبار تو خواستگاری حرف زدیم. و اشنایی تا عقد یه هفته بود. تحقیقات کامل کردیم و دیدم معیارمو دارم و ازدواج. بعد ۱۲ سال با دو تا بچه در خدمتم. جونشم برام درمیاد والا. 

کار خوبی میکنه دنبال پول بره بیشتر برد کرده عشق چیزی توش نیست

عشقم ک نباشه باید دوست داشتن معمولی باشه

لااقل 

ما ک حق نداریم پسر مردمو بخاطر بی پولی خودمون بدبخت کنیم 

اون پسر حقشه با یک زن ک عاشقشه ازدواج کنه