اول یه پیاز متوسط رو خلالی خورد میکنید تفت میدیم با فلفل قرمز فلفل سیاه نمک و زرد چوبه بعد رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد نعنای خشک پودر شده میریزم داخلش تا تفت بخره و تغییر رنگ بده و بعدش اب مرغ یا لعاب استخوام قلم را به اندازه یه لیوان میریزیم داخلش ، و در قابلمه رو میزاریم تا جوش بیاد بعد به اندازه دلخواه برنج نیم دونه میشوریم مثل کته با اب میریزیم داخلش و بعد از یه ربع 2 پیاله ماکارانی فرمی (شلز)شلز ها را اضافه کرده و هم میزنیم ،وقتی شلز ها پخت سوپ آماده اس.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اول میزاریم سینه مرغ با پیاز و ابجوش و فلفل سیاه ابپز بشه
بعدش تو یه ماهیتابه دیگه پیاز رو در حد تفت خوردن طلایی میکنید با کمی زردچوبه و نمک و فلفل بعد مرغ ابپز ریش ریش شده رو میریزیم داخلش ، اسفناج از قبل ابپز شده رو اضافه میکنیم و درش رو میزاریم تا ابش تبخیر بشه(زیاد ریز خرد نشده درشت باشه اسفناج ) وقتی کامل ابش تبخیر شد دوتا تخم مرغ میشنیم داخلش و درش رو میزاریم تا سفید تخم مرغ پف کنه
منم ماکارونی فرمی رو میریزم توی شیر نمک زردچوبه فلفل سیاه آویشن خیلی کم هویج فلفل دلمه و قارچ وقتی آبش کشیده شد کره میریزم و مرغ ریش شده ی هم میزنم خیلی راحته و خوشمزه فقط شیر باید اونقدر باشه که ماکارونی وا نره و بپزه خواستید پنیر پیتزا هم بریزید اگه از قبلش سینه مرغ رو مکعبی خورد کنید و ی تفت بدید با کره بعد شیر و....رو بریزید بهتره
عدس پلو رو با عدس بیشتر درست میکنم بعد تو ی ظرف پیاز رو تفت میدم زردچوبه میزنم بعدم رب و کره زعفرونی یا کره معمولی و زعفرون و گلاب و خیلی کم آب جوش بعدم برنج سفید پخته گرم رو میریزم و فقط مخلوط میکنم نباید رو گاز بمونه بعد موقع کشیدن عدس پلو توی دیس ی ردیف عدس پلو ی ردیف پلوی ربی خیلی خوشمزه میشه اینو یکبار نذری خوردم از اون به بعد بچه ها میگن عدس پلو فقط این مدلی با کشمش و.... صداشون در میاد خیلی خوشمزه و مجلسی میشه