2777
2789

من لباس محلی دارم که خیلی پیشم عزیزه یعنی من لباسامو تا حالا به هیچ کس ندادم خواهر خودم کلا یه بار پوشید چشمم دنبالش بود خراب نکنه یعنی در این حد حساسم رو لباسم شوهرمن دوست نداره لباس به کسی بدم چون هم گرونه هم خراب بشه درست نمیشه  بعد چند سری دختر داداش شوهرم گفت لباس بده واسه عروسی گفتم خودم میخوام بپوشم حالا چند روز پیش پسر بردار شوهرم اومد بهش تدریس کردم شبم بهم زنگ زد زن بردارشوهرم گفت لباسامیدی گفتم دادم تعمیر بشه پیش جاری دیگه که خیاطه  و روستاست تعمیر بشه اگه رفتین بیارین ولی میدونستم حالا حالاها نمیرن دختر خالمم خواست همین حرفو زدم از شانس من همون روز پاشدن برا لباس رفتن اونجا و جاریم هماهنگ نبوده گفته اینجا کیست ولی فهمیده که من این بهانه رو اوردم کلی قسم داده‌که مردا نکش وسط و به خودت نگیر و لباس خودشو داده بهشون و اونیکی جاریمم بهش لباس نداده گفته لباسمو بد‌میپوشه نمیدم منم از همین میترسم قدش حدود ۱۵ تا از من کتاه تره و لباسم کشبده میشه زمین و خراب میشه و اینکه این جاریم از موقعی که من نامزد شم تا عروسیم همش سنگ انداخته و حتی داخل عقدمم دعوا راه انداخت حالا کل خانواده فهمیدن من دروغ گفتم و شوهرم میگه من پشتتم ولی میدونم اگه مامانش یادش بده بر علیه من میشه شوهرم حالا جاریمم هر جا میرسه به همه میگه و چون بچش نوه اوله بین تموم خانواده عزیزه و همه ام طرف اونن بنظرتون خیلی ضایع شد چیکار کنم از خودم دفاع کنم 

من :خداشاهده من اصلا بدی نکردم اونم فقط بخاطر اینکه خودت گفتی به کسی نده منم به هیچ کی نمیدم نمیخواستم هیچ دعوایی باشع 

همسرم بیخیال گلم این که قهر بود اینم روش 

من :پشتم باش میدونم حالا مامانو و باباتو یاد میدن باز دوباره اذیتمون میکنن

همسدم طوری نیست

همسرم  من پشتتم 

من بگو به خون من پشتمی

به خون تو پشتتم

میدونی تازه به ارامش رسیدیم میترسم دوباره بزنن برینن توش نترس

بگو به کفن من نمیزاری ارامشمون بهم بخوره

به کفن زندگیم اصلا نمیزارم کسی بریزه بهم زندگیمونو 

من اونقدر ترسیدم اقایی کل تنم میلرزه

نه عزیزم خبری نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از اول رک و راست میگفتی نه

حداقل‌ فقط خودش ناراحت میشد 

با میگفتی شوهرم گفته ب کسی نده و تمام 

دروغ دروغ میاره دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

موندم چرا رک و راست نمیگی من به کسی لباس نمیدم نه خودم نه شوهرم دوست نداریم

از قدیم گفتن یه نه بگو ۹ ماه رو شکم نکش

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چه ماجراییه این لباس قرض دادن تو نی نی سایت !!!!بابا بهداشتی نیست درست نیست لباس نه به کسی بدین نه از کسی بگیرین اینو برای اطرافیانتون جا بندازین یا اگر میخواین اینجور نباشین و رودرواسی دارین عواقبشو بپذیرین و اعتراض نکنین 

اصلا تو دنیای واقعی ندیدم کسی لباس قرض کنه نهایتا از مزون اجاره میکنن خودمم کردم اما قرض ابدا 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من :خداشاهده من اصلا بدی نکردم اونم فقط بخاطر اینکه خودت گفتی به کسی نده منم به هیچ کی نمیدم نمیخواس ...

این چه مدل قسم خوردنه بگو ب کفنم بگو بخونم ؟!!🤦🏼

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من :خداشاهده من اصلا بدی نکردم اونم فقط بخاطر اینکه خودت گفتی به کسی نده منم به هیچ کی نمیدم نمیخواس ...

به کفن ب خون چیه 😕😕😕😕

یعنی با این قسما باید کاری کنه شوهرت پشتت باشه... 

ی لباس ارزش داشت اخه 

بگم چی والا