2777
2789

واقعا خانومه رفته شکایت کرده منم توضیح دادم گفتن میتونی فردا صبح بیای اتحادیه گفتم نه همینجور تلفنی اگر موردی هست در خدمتم جویا شدن چی شده گفتم من بهشون گفتم 250تومن مانتو ساده بدون یقه و مانتو ساده تو نرخی که به من دادین 400تومن من قیمت یقه و ریزکاری هارو کم کردم به این قیمت منصفانه رسیدم که 250تومن باشه و دکمه هاشم از خودم باشه گفتن شما کار اشتباهی نکردی و مشتری موظفه پول شمارو بهتون برگردونه کد ملیمو گرفتن وضعیت مدرکمو چک کردن گفتن مشکلی نداری و مشتریتون حتما موظفه پول شمارو پرداخت اگر که نه میتونی از طرف قضایی وارد شی و موندن مانتو پیش شما درست نیست مانتوشونو بهشون بدید و حتما بدون تخفیف حقتونو بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری با مهربونیت سرتون کلاه گذاشتن تا کدو مشخصاتتونو بگیرن براتون برگ تخلف پرکنن . نباید تلفنی کد ...

نه بابا تخلفی نکردم از نرخ خودشون هم کمتر گرفتم و توضیح دادن چرا کمتر چون یقه نداشت و ساده ساده بود 

نه بابا تخلفی نکردم از نرخ خودشون هم کمتر گرفتم و توضیح دادن چرا کمتر چون یقه نداشت و ساده ساده بود

به هیچ عنوان بخاطر ارزون فروشی به واحدصنفی زنگ نمیزنن . برین اتحادیه ببینید جریان ازچه قراره

من مرد تنهایی شبم...