2777
2789
عنوان

کسی هست باهاش دردودل کنم😢

138 بازدید | 11 پست

یک پسر نه ماهه دارم که همه اش درگیرشم و خیلی بی قراره...شش تا دندون در آورده و باز هم فکر کنم میخواد دندون در بیاره....از طرفی هیچ کمکی ندارم و خیلی خسته و افسرده شدم....همه اش میگم کاش مامانم زنده بود کمی میرفتم خونه اش حال و هوام عوض بشه....خواهرزاده هام کوچیک بودند همه اش خونه ما بودند و خودم خیلی کمک خواهرم بودم....ولی الان دست تنهام چون خواهرم درگیر درس بچه هاشه مدام.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهی عزیزم خدا قوتت بده حق داری ..منم این روزها رو کشیدم 

شما برو خونه ی خواهرت یکم حال و هوات عوض بشه خواهرت نمیتونه نیاد 

من دوستام خداروشکر برام تنهایی هامو پر میکنن از خانوادم بیشتر به دردم میخورن اگه دوستی آشنایی داری برو پیششون حال دلت عوض بشه 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
آهی عزیزم خدا قوتت بده حق داری ..منم این روزها رو کشیدم شما برو خونه ی خواهرت یکم حال و هوات عوض بشه ...

وقتی بچه هاش درس دارند از اینکه من برم خونشون خوشحال نمیشه....در حالی که من خودم امتحان داشتم همیشه دوران مجردی ام داشتم بچه های خواهرمو نگه میداشتم شب امتحان.

عزیزم حق میدم بهت ولی حس تنهایی نکن من هم مادرم خداروشکر زندست هم مادرشوهر خوبی دارم 

اما درسخترین شرایط زندگیم مجبور شدم تنها باشم بالاخره همه گرفتارن این روزا مشغله ها خیلی زیاد 

خواهرتم شک نکن گرفتار بچه مدرسه ای باور کن اذیتش بیشتر

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

وقتی بچه هاش درس دارند از اینکه من برم خونشون خوشحال نمیشه....در حالی که من خودم امتحان داشتم همیشه ...

باور کن منم خودمو و زندگیمو براشون گذاشتم ولی خودم وقت نیاز تنها بودم ..اشکال نداره خدا برات جبران میکنه 

انشاءا.. آدم‌ها و دوستای  خوب سر راهت قرار بگیره و کمک حالت بشن

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)