2777
2789

خانما خواهرم ۳ ساله عقده خب همشم عروسیشون عقب میوفته بخاطر بی عرضگی های شوهرش خب همشم دعوا دارن الان اخلاق های خوب و بدشون رو میگم بگید حق با کیه

خب اول خواهرم اخلاق های خوبش اینه که خیلی کد بانو هست تو آشپزی و کارای خونه و مستقل هم هست ماهی ده تومن گاهی بیشتر کار میکنه و اصلا اصلا از شوهرش پول تو جیبی نمیگیره در حد خودش نمیبینه درخواست کنه ینی شوهرشو اصلا تحت فشار مالی نمیذاره 

اخلاق بدش اینه خیلی احساساتی هست و اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه یه حرف شوهرش بهش بر بخوره سریع قهر میکنه خیلیم زبون دارزه کلا جواب شوهرش رو میده در حدی که شوهرش بهش بگه خر اون میگه خر خودتی 

بعدم خیلی واضح نشون میده از خانواده شوهرش خوشش نمیاد ینی قشنگ نشون میده چون دوبار عروسیش بخاطر اونا عقب افتاده 

خب حالا دامادمون اخلاق صفر و صد داره ینی یه جاهایی انقدر خوبه میخوای براش بمیری یجاهایی اینقدر بده میخوای بزنیش خیلی خیلی خانواده دوسته یبار نزدیک عروسیشون دو سال پیش بود داداشش تو یه کاری ضرر کرد عروسی رو عقب انداخت پولش رو داد به داداشش ینی در این حد خانواده دوسته 

بخاطر همین خواهرم از خانواش بدش میاد چون اصلا به فکرش نیستن الانم قرار بود یه ماه دیگه عروسی بگیره صاحب خونه داداشش انداخته اش بیرون الان باز داره میگه بهش کمک میکنه 

خواهرم باهاش چنان دعوایی جلوی ما کرد هرچی از دهنش در اومد بهش گفت حتی بهش گفت بی عرضه عوضی گمشو از زندگیم بیرون دامادمون هیچی حتی یه کلمه هم بهش نگفت و رفت چشمش اشکی شده بود 

الان چیکار کنیم تو این وضع 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق با خواهرته دامادتون خانواده‌دوست نیست بلکه وابستگی افراطی داره. عروسی هم بگیرن دو روز دیگه اولویت خواهر تو نیست برادر و مادر و... هستند. پدر یا مادرت باید جدی با خانواده‌ش حرف بزنند که اگر وضع قراره اینطوری ادامه پیدا کنه جدا بشن بهتر از اینه که خواهرت یه عمر عذاب بکشه

آخه خواهرتم حق داره دیگه اگه از الان جلوی شوهرشو نگیره فردا پس فردا شوهرش زندگیشو میفروشه میده به خانوادش 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
بنطرم دامادتون بیشترمقصره

ببشتر که مقصر هست ولی خب میتونن آروم مشکلشون رو حل کنن ولی با دعوا 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

این که نشد زندگی همش خودتو نادیده بگیری زنتو نادیده بگیری به خاطر بقیه اصن ازدواج نکنه بهتره این پسر

خب دامادمون خیلی دوسش داره دست خودش نیست خیلی خیلی دلسوزه

حق با خواهرته دامادتون خانواده‌دوست نیست بلکه وابستگی افراطی داره. عروسی هم بگیرن دو روز دیگه اولویت ...

ینی میگین که بحث رو به خانواده ها بکشیم منم همین نظرمه ولی خب خانواده چندان عاقلی هم ندارن

خب دامادمون خیلی دوسش داره دست خودش نیست خیلی خیلی دلسوزه

نشد دلیل هر چیزی یه حدی داره خواهرت حق داره اینجور افراد وابسته خونواده تشکیل ندن بهتره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

آخه خواهرتم حق داره دیگه اگه از الان جلوی شوهرشو نگیره فردا پس فردا شوهرش زندگیشو میفروشه میده به خا ...

خیلی دلسوزه ینی الان ما هم به مشکل مالی بخوریم با ما هک مثل خانواده خودشه

ینی میگین که بحث رو به خانواده ها بکشیم منم همین نظرمه ولی خب خانواده چندان عاقلی هم ندارن

آره دیگه الان قضیه جدی شده باید تکلیف خواهر شما معلوم بشه اول می‌تونه پدرت زنگ بزنه با دامادتون اتمام حجت کنه

سه سال عقد چه خبره تازمانی که بقیه رو ترجیح میده کلاهش پس معرکه اس

دقیقاااا سه سااااال خیلی حرفه 

آره دیگه الان قضیه جدی شده باید تکلیف خواهر شما معلوم بشه اول می‌تونه پدرت زنگ بزنه با دامادتون اتما ...

بابام فشارش تو این چیزا بالا میره همش داداشم چطوره؟؟؟

نشد دلیل هر چیزی یه حدی داره خواهرت حق داره اینجور افراد وابسته خونواده تشکیل ندن بهتره

داداشش هم قبل ازدواج تو عقد همینجوری بود ولی الان خدا و پیغمبر اش زنش و بچه اش شده