2777
2789
عنوان

مصرف کنجد در بارداری

79 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ، من دیشب و امروز صبح نونی که روش  کنجد و سیاه دونه بود خوردم با کرم  چند مغز که داخل اون کرم هم کنجد و بادوم زمینی داشت ، من چند روزیه ترشحات قهوه‌ای دارم امروز یکم زیاد شد ، نگرانم کرده ،به نظرتون بخاطر همون کنجداس ، هنوز دکتر بهم وقت نداده 

کنجد روی نون مقدارش خیلی کمه و مشکلی ایجاد نمیکنه 

نگران نباشید 

افراط نکنید فقط 

سیاهدانه هم همینطور 

مثلا ارده نخورید 

حلوای کنجد نخورید

روغن کنجد نخورید

دکتر من میگه فراورده های حاوی کنجد مثل ارده به مراتب بدتر از دانه های کنجد هستند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کنجد روی نون مقدارش خیلی کمه و مشکلی ایجاد نمیکنه نگران نباشید افراط نکنید فقط سیاهدانه هم همینطور م ...

اره اشتباه کردم ، خیلی نگرانم تا شنبه که برم دکتر و برام سونو بنویسه 

ترشح قهوه ای گاهی مواقع طبیعی هست و جای نگرانی ندارهاما باید مراقب باشی و با دکتر مشورت کنی

من هفته پنجم هستم ، به نظرت طبیعیه ؟

اخه خیلی زیاده از شنبه شروع شده هنوز تموم نشده 

اره اشتباه کردم ، خیلی نگرانم تا شنبه که برم دکتر و برام سونو بنویسه

ترشحات قهوه ای شما نمیتونه بخاطر چند تا دونه کنجد باشه بانو جان 

دیگه نخورید 

استراحت کنید تا انشالله شنبه برید دکتر

من هفته پنجم هستم ، به نظرت طبیعیه ؟اخه خیلی زیاده از شنبه شروع شده هنوز تموم نشده

من خودم اوایل بارداری ترشح قهوه ای داشتم تا حدود بیست روز 

دکتر دارو داد و استراحت کردم 

شما هم مراقب خودت باش 

انشالله که موردی نیست