2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه این کار؟ من اون قسمتو ندیدممثلا کسی که میره کما هنوز نفس میکشه یعنی گناه نداره اعضاش اهدا بشن؟

نه کسی که میره کما رو که اهدای عضو نمیکنن عزیزم کسی که از نظر مغزی مرده و دیگه امکان بازگشتش وجود نداره برای اهدای عضو کاندید میشه . 

توی نت بزن فاطمه عبادی اهدای اعضا . اونی که حدود ۳۶ دقیقه هست کامله ببین جالبه واقعا ارزش دیدن داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقا منم برای همین مردد بودم کسی که کما هست هنوز نفس میکشه پس یعنی امید هست و ممکنه زنده بشه گناه ن ...

دوستان من اشتباه متوجه شدم مرگ مغزی افراد میشن اعضا رو اهدا می کنن یه وقت یکی پشیمون نشه گناهش بیفته گردن من

منم وقتی متوجه هدف این قضیه شدم و تجارت سیاه و کثیف پشتش خیلی ناراحت شدم ک نوعی قاچاق اعضای بدن با پ ...

دقیقا داری درست میگی 

خیلی وقت بود دنبال راهی بودم که کارت و لغو کنم 

الان که این بحث افتاد همین الان زنگ زدم به بابام گفتم به دوستش که دکتره بگه ببینم چکار کنم لغو بشه 

واقعا نمی‌خوام توی این تجارت کثیف باشم ! 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

دقیقا داری درست میگی خیلی وقت بود دنبال راهی بودم که کارت و لغو کنم الان که این بحث افتاد همین الان ...

متیونینگ حالا لغو کنین؟

میتونین دست خط بنویسین ک ب صورت خصوصی انجام یشه؟