2777
2789

پوستم حساسه و کمی خشک

دوس دارم روشن کننده امتحان کنم 

توقع پوست مهتابی ندارم خودم سفیدم ولی یکدست نیست یجاهاییش سرخی دارم 

شفافیت میخوام و مقداری روشنترشدن

چی زدین ک جواب بوده براتون

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

سفید کننده زیاده اما همشون خطرناکن پس استفاده نکنید.

سرم های ویتامین سی تا حدودی تاثیر دارن و ضرر ندارن .

اگه تغییر رنگ خیلییی زیاد میخواین با کرم و ...نمیشه باید آمپول و قرص مصرف کنید که البته اونا هم خطراتی داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک قهوه ای کم رنگ داشتم روشن کننده زدم انگاری آب زیر پوستم رفته بود پوستم شفافتر شدا ولی روی پیشونیمم لک قهوه ای افتاد خیلی پشیمونم با اینکه در طی روز دوسه باری ضد افتاب میزدم 

در کل روشن کننده مثل کرمهای ابرسان و اینا نیس که هر وقت بخوای بزنی شرایط خاص داره و حتما باید در طی روز چندین مرتبه از ضد افتاب استفاده کنی

سفید کننده زیاده اما همشون خطرناکن پس استفاده نکنید.سرم های ویتامین سی تا حدودی تاثیر دارن و ضرر ندا ...

ن ن خودم سفیدم 

ولی بیشتر هدفم یکدستیه پوسته وشفافیت

سرم ویتامین سی حتما باید ابرسان قوی بعدش زد چون خشک میکنه 

من پوستم جساسه خصوصا اطراف لب و دهن

نمدونم  استفاده گنم یا ن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

لک قهوه ای کم رنگ داشتم روشن کننده زدم انگاری آب زیر پوستم رفته بود پوستم شفافتر شدا ولی روی پیشونیم ...

پس نمخاد

همینجوریشم موندم چ کنم پوستمو

دقیقا هیدرو کینون دارن که خطرناکه

ابرسان یا مرطوب کنندا چی میزنید

سرم ویتامین سی خوبه میگنفوم ویتالیر سبز هم روشن میکنهبرای امضات۵تا ثلوات فرستادماستارترمیشه تاپیک آخ ...

زدم عزیزم

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

صابون گلوتا خوبه

همین صابون منو بیچاره کرد 

و هیچکی نگفت نزن دختر

حیف پویت قشنگم 

حیف

دقیقا هیدرو کینون دارن که خطرناکه

کاملا درسته👌👌متاسفانه هنوز خیلیا استفاده میکنن آسیب میبینن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑