2777
2789

روزی که برای آزمایش قبل ازدواج رفتیم یهو مادرش گفت با دکتر آشنام و جواب آزمایش سریع دادن و گفت بریم اینطرف عقد کنیم. من چادر مشکی سرم بود با مانتو اما دخترش رفته بود آرایش کرده بود و گفتن به پدرت زنگ بزن بیا محظر.

هفته دیگه عروسیمه مادرشوهرم دستور داده دو نوع غذا اما ما تواناییشو نداریم و رسم بر اینه که نصف نصف هزینه بدیم ولی کسی اصلا با ما مشورت نمیکنه. 

قبل مراسم عروسی باردار شدم و دیروز ویار شدید داشتم با شوهرم اومدم پیش دکترم و سرم نوشت وصل کردم و خوب شدم. امروز قرار بوده بریم خرید عروسی زن داداشم و آبجیم و داداشم بخاطر همین موضوع مرخصی گرفتن.‌مامانش صبح زنگ شوهرم زده خرید نمیریم امروز و باید زنتو ببری پیش فلان دکتر‌ (چون دکتر خودش و دخترش و اون یکی عروسش بوده اما دکتر من دوست دختر خالمه بخاطر همین اصرار داره باید دکترتو عوض کنی) داداش و خانواده من بجز مادرم نمیدونن باردارم تا بعد عروسی بگیم هرچی به شوهرم گفتم من خوبم ویار فقط داشتم از دکترم راضی ام میگه نه باید بریم همین دکتری که مامانم میگه

امروز خیلی استرس کشیدم و گریه کردم چون بقیه بخاطر  من مرخصی گرفته بودن با اینکه مرخصیشون منفی بوده. منم آوردن الان توی نوبت دکتر نشستم

شما باشین چیکار میکنین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور خانوادت هیچی نگفتن بی خبر بردن عقدت کردن؟ از یه جا به بعد باید رو حرفت وایسی. الانم به شوهرت بگو ما نمیخایم دو نوع غذا ما همونقدر میدیم شما اگه میخواین بیشتر هزینه کنین... این ادم تا اخرش وسط زندگیته

درکت میکنم ، ولی به خاطر دکتر عوض کردن ناراحت نباش به هر حال این دکتر جدید هم با خانواده همسرت آشناس ...

این دکتر باهاشون آشنا نیست اصلا نمیتونستن نوبتشو بگیرن فقط چون خودشون پیشش قبلا میرفتن حالا منم باید برم. 

دکتر خودم خیلی خوب بود و آشنا بود اما شوهرم کردن توی سرش که این دکتر خوب نیست و دکتر فقط اون

میرفتی خرید میگفتی مگه مردم نوکر منن

صبح مادرش زنگ زده خرید نمیریم برو زنتو ببری دکتر. هی به شوهرم میگم من خوبم دیروز دکترم سرم داده خوب شدم واسه چی دوباره برم دکتر 

همه خونوادم معطل من شدن