2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زد اعصاب منو خورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 76 پست
والا من گفتم بزار خودشون ببرن که اگه چیزی بشع گردن خودشون یشه که دیدم باز تقصیر من شد

برات سلامتی بچت مهم باشه حرف و حدیث دیگران مهم نباشه ،یه مادر قوی باش همه کاراسو خودت بکن  ۲۱سالم بود ،دختر ناز پرورده خونمون بودم و ته تغاری  بچه دار شدم ،خودم تنها همه کاراشو میکردم  البته به کمک خدا .درسم می‌خوندم 

بعداز هرسختی اسانی است
حموم خونه من ۱۴ تا پله میخورد تا برسم به حموم که من یه دعا تشت آب آماده میکردم یه مشما بزرک و پارچه ...

اتفاقا روش خوبیه 

راههای زیادی هست اسی الکی میترسه 

همین مسیر ک بچه رو برده اورده باعث شده سرما بخوره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه نوزاد و کنار بخاری میشورن اونم تولگن شما اعجوبه اید بخدا حموم تو اتاق آدم میره 2دقیقه دوش بازه تا حموم گرم بشه اونوقت شما میبری حموم بچه رو

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 
ن بحث دخالت نیس. شاید از سر دوس داشتن خواستن برادرزادشونو ببرن حموم. عاقا منم بچه داداشم دنیا اومد ن ...

عزیزم معلومه ک برادرزادشونودوست دارن اما حق ندارن بخاطر سرماخوردگی زنگ بزنن مادربچه رو مقصر کنن مریضی برای همه پیش میاد یه بچه تا بزرگ شه ممکنه هزاران مشکل براش پیش بیادمادرگناهش چیه کی بیشتراز همه جونش میده برابچه غیراز مادر

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

نوزاد و تو حمام نمی شورن ک خطر داره سر بچه ب جایی بخوره 

ی لگن بزرگ مخصوص خودش بگیر پلاستیکی باشه کفشم چند لایه پارچه یا ی حوله ی کلفت بنداز فقط باید دو نفر باشین یکی آب بریزه یکی بچه رو بشوره ، کنار شوفاژ یا بخاری 

کلا دو دقیقه طول می کشه کیسه و سفید آب ک نمی زنن

بچه رو روی دست از پشت نگه می دارن سریع سر و بعدم بدن 

تموم شد نبرید تو حمام خدایی نکرده سرش جایی بخوره  

والا من گفتم بزار خودشون ببرن که اگه چیزی بشع گردن خودشون یشه که دیدم باز تقصیر من شد

اگرچیزی شد گردن خودشون باشه؟؟ این چ حرفیه معلومه ک خیلی رو دادین ک از واکنششون میترسین بچه خودته هراتفاقیم بیوفته ب خودت مربوطه چرا برای یه سرماخوردگی ساده باید جواب پس بدی اونم ب عمه بچه مگه خودش تا بزرگ شدنش هزاران اتفاق ریز درشت براش نیوفتاده ک انقد حساسه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
بچه شماست. چقدر ترسویی. انگار بچه خاهرشوهرته

انقدر ک۶ احمقم اعتماد به نفس صفر

بخدا دیشب سر همینا با شوهرم بچثم شد

هی چندروز بود میگفت دست و پاچلفتی

چرا بچه رو نمیتونی بغل کنی و اینا( اخه از بارداری سندروم کارپال مونده و دستم به سدت درد میکنه)

خلاصه دیشب هی به شوهرم میگفتم وای بچه مریض نشه یهو گفت ادم توی زن گرفتن باید دقت کنه تو بچه رو عین خودت بار میاری

منم گفتم مگه من چمه تو چیت برتر از منه

ادعا دارین بنیه اتون قویه ولی هردوهفته مریضی 

خلاصه کلی بحث کردیم

خیلی احمقم هبلی

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید

خوب جواب دادی اینم آتو اومد دستت هر وقت دیگه خواستن این مدلی توی کارهای بچه‌ت دخالت کنن اینو بزن به روش و بگو نخیر نمیخوام انجام بدم پس فردل بچه یه چیزیش میشه میخواید جیگر منو در بیارید . بهترم شد واسه‌ت 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

خونه مامانت ببر حموم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
انقدر ک۶ احمقم اعتماد به نفس صفربخدا دیشب سر همینا با شوهرم بچثم شدهی چندروز بود میگفت دست و پاچلفتی ...

پیش اونا ضعف نشون نده با مامان خودت برو بیا خودتو قوی کن خاک بر سرشون اونا عوضی ان ملت عروسشون عرضه هیچکاریو نداره نمیذارن کسی بفهمه پس این چه مدل آبروداریه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️