2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست دخترخالمممم

97 بازدید | 21 پست

هم سن خودمه. هردو رشته تجربی و ۱۶ سالمونه

من خوشم نمیاد بدون اجازه میره تو اتاق منابع کتابام و.. چک میکنه

همش پیگیرمه خستم کرده

یا مثلا همش میگه روزی چقدر میخونی چقدر تست میزنی

خب هرکس گنجایش فرق داره واقعا دیگه خستم کرده

چجور بهش بفهمونم خوشم نمیاد

از بچگی خیلی صمیمی بودیم برای همین الان این اجازه ب خودش میده،

من مشکلی ندارم که منابع و کتاب و  اینارو ببینه اصلا تنها مشکلم اینه بدون اجازس

کاربری دست چندین نفرههه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداش تجربی بگا،،.. ییی‌.. ازالان تست هم نزن ولی توش رقابت زیاده

من اصلا خودم کار خودم میکنم و تمرکزم رو هدفم. اون زیادی پیگیرع یکی نیست بگه بجای اینکارا بشین درستو بخون

کاربری دست چندین نفرههه

اگه میخوای موفق بشی ولش کن اگه با اون پیش بری و همش به اون نگاه کنی یا برعکس اون به تو نگاه کنه هیچکدوم موفق نمیشید احیانا درست از اون بهتر نیست یا مدرسه بهتری نمیری اینا از حسادته میخواد خودشو بکشه از تو بهتر شه

اگه میخوای موفق بشی ولش کن اگه با اون پیش بری و همش به اون نگاه کنی یا برعکس اون به تو نگاه کنه هیچک ...

درسم بهتره اما اونم ضعیف نیست. سطح مدرسمم خیلی بالاس

من اصلا اصلا اصلااا کاری باهاش ندارم و حتی ذره ای تو کاراش فضولی نمیکنم. نمیدونم چجور باهاش رفتار کنم.

امروز از امتحان برگشتم دیدم تو اتاقم داره کتابام میگرده و این خیلی ناراحتم کرد

کاربری دست چندین نفرههه

خستم کرد. خیلی رو مخه

وایی ارهه منم همکلاسیم سیریش ازمن سواستفاده میکنه.. خسام کرد دیگ رونمیدم بش بلاکشم کردم انقد بدبخته عزت نفس نداره

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من اصلا خودم کار خودم میکنم و تمرکزم رو هدفم. اون زیادی پیگیرع یکی نیست بگه بجای اینکارا بشین درستو ...

نمیدونم حساس شدیی

نمیتونید منابع و کتاب هاتون رو تو یه کمد بذارید؟ 

جوری که در دسترسش نباشه یا اگه دید فکر کنه که مطالعه نداری و چیزی برای پرسیدن نداشته باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
درسم بهتره اما اونم ضعیف نیست. سطح مدرسمم خیلی بالاسمن اصلا اصلا اصلااا کاری باهاش ندارم و حتی ذره ا ...

باید بهش میگفتی یا خودت رو ناراحت نشون میدادی و یکم سنگین میشدی باهاش

یا به صورت غیر مستقیم بگو، یه بار که شرایطش هست و مقعیتش مناسبه تو صحبتت بگو من نه بی اجازه سر وسایل دیگران میرم نه خوشم میاد کسی دست به وسایلم بزنه

ولی یه جوری که هم متوجه بشه و هم مستقیما اون رو خطاب قرار نداده باشی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نمیتونید منابع و کتاب هاتون رو تو یه کمد بذارید؟ جوری که در دسترسش نباشه یا اگه دید فکر کنه که مطالع ...

من کتابام خیلیه دوتا کشو دارم دیگه همون پره

یه اتاق کوچیکه که فقط توش درس میخونم. 

خدایی میرم خونشون بدون اجازه عمرا وارد نمیشم. اون خیلی فضوله

کاربری دست چندین نفرههه

اذیت میشم واقعا. ببین بدون اجازه ب همه چی دست میزنه

منم متنفرمم یعنی همکلاسیم بدون اجازه خودکاربرمیداره ازجامدادیم جلومعلم گفتم اجازه بگیر بعد ازلجش منو پرت کرد گفت برو یجادیگه بشین 😂

باید بهش میگفتی یا خودت رو ناراحت نشون میدادی و یکم سنگین میشدی باهاشیا به صورت غیر مستقیم بگو، یه ب ...

آره باید بهش بگم. واقعا دختر بزرگی ام هست😑

کاربری دست چندین نفرههه