2777
2789
عنوان

فیتیشه ب نظرتون

225 بازدید | 20 پست

این مادرشوهرم‌خیلی فکر منو خراب کرده ازبس سبکه و کارای بدمیکنه توتاپیک قبلیم‌نوشتم 

ذهنیتمو خراب کرده.

میگه‌شوهرت بیست سالش بوده زایمان کردم

اومده بیمارستان فوری اصرار کرده سینتو دربیارع بده خواهرم بخوره یعنی همون نوزاده ببینم چ جوری میخوره 

اصرارداشته

بعد من خودم سال 1401که زایمان کردم شوهرم ب مامانم زنک زده ازپایین بیمارستان ازشیر خوردن بچه فیلم بدین 

من اونحا ناراحت نشدم گفتم طفلک تاحالا ندیده

بعد که مامانش اینو تعریف کرد چندوقت پیش خیلی حالم بدشد

العانم‌ماه دیکه‌زایمانمه 

ذهنم‌مشغوله باخودم میگم دیگه یچمو جلو شوهرم شیرندم

ازش خیلی دلم چرکی شده بچه ها

خواهرانه راهنماییم کنین خیلی داغونم

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری منم ی جوری شدم

چکارکنم.بخدامادرشوهرم میگه من جفت سینه هام توخونه ول بوده بچه ک گریه میکرده شوهذت میدویده سمت بچه ک زیرسینم بوده

خیلی عذر میخوام اما تو رابطتون چی نسبت به اون قسمت حس یا رفتار خاص و پرتکراری داره؟؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اگه به مادرش نمیگفت حس خوبی میگرفتم شاید حسش پدرانه اس راجب شیر و سی.نه اینا تاحالا چیزی نگفته؟

شوهرم کلا دروغگوی.بعد خیلی مادرش باهاش صمیمیت نابجای دارن.فقط ازنظر جن...سی صمیمی ان ازنظرات دیکه نه