2777
2789
عنوان

ترکم کرد بعد سه سال سره هیچ😭

120 بازدید | 20 پست

سلام دخترا خوبین بچه ها من سه سالونیمه با کسی هستم خیلیم دوستش دارم از جونم واسش مایه گزاشتم خب ایشونم خوبه هوامو داره پشتمه انا یه نقص بزرگی داره به هیییییییییییییچ عنوان گوشیشو نمیده بمن الان سه ساله ک نمیده من دختری نیستم مدام تو گوشی یکی باشم اما این خیلی ضایس. بهش میگم مگ چیداری توش میگ فیلمای مسخره چتای مسخره با دوستام دارم دلم نمیخاد تو ببینی گفتم اوکی تو گالریو چت های دوستات نمیرم ولی بازم نمیده میگ خوشم نمیاد من دارم دق میکنم الان چیکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خودت بیا دختر بزار گمشه به خدا اولشه همچین آدمی بره خیلی بهتره اگه واقعا ریگی به کفشش نباشه میده نگا کنی اون ترس از دست دادن تورو به جون میخره ولی باز نمیده تو گوشیشو نگا کنی 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

عنوان با متن نمیخونه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
به خودت بیا دختر بزار گمشه به خدا اولشه همچین آدمی بره خیلی بهتره اگه واقعا ریگی به کفشش نباشه میده ...

دختر اصن گیج شدم یکی میگ نهههه حریم شخصیه اصلا نباید گوشیشو بگیری یکی دیگ یچیز دیگ میگ

هر کی میگه حریم شخصی گوشی چرت گفته 

زن ومرد چیزای شخصی ترو باهم به اشترک میزارن که گوشی اصلا شخصی نیست مقابل اون 

بعدم قبلا گفتی سریازی نرفته  پنیک میشه همچین ادمی رو میخوای چکار

خب پس چرا اولش گفتی خیانت؟اصلا گیریم خیانتم نباشه ولی یه خبری هست

بیشتر منتهی میشه ب خیانت بنظرم خب چرا نباشد گوشیشو بده بهت  در صورتی ک از خودش مطمئن باشه حتما میده