2777
2789

۲۰ سالمه متاهلم

دیپلم گرفتم ولی ادامه ندادم دانشگاه نرفتم..چون مخالفم با دانشگاه رفتن و اینا و معتقد بودم همیشه که آدم از همون اول یه حرفه ای رو خودش یاد بگیره خیلی بهتره

زبانم رو از بچگی ادامه دادم و الان فولم و به عنوان معلم قبول میکنن ولی اول اینکه باید هزینه دوره تربیت معلم بدم دوم اینکه بس که معلم زبان زیاده و تعداد کلاسا به نسبت کمتره نهایت ۳ تا کلاس دستم بیوفته که کلا گفتن بیشتر از ۴ تومن حقوق نمیدن بهم برای ۳ تا کلاس

خلاصه که به صرفه نیس

زبان ترکی استانبولی رو هم فولم اما شهری که من زندگی میکنم کوچیکه و کلاس ترکی زیاد نداره و در حد یکی دو تا موسسه هست که اوناهم نیرو نمیخوان

طراحی سایت هم یاد گرفتم و در حال حاضر تا الان ۴،۵ تا سایت طراحی کردم..اما چون اوله کارم بهم اعتماد نمیکنن و طول میکشه مشتری زیادی جمع کنم..دارم سئو سایت رو هم آموزش میبینم(سئو بهبود جایگاه یه سایت تو نتایج گوگل)که اینو هم دارم اموزش میبینم و چون سخته طول میکشه یاد بگیرم و به درآمد برسه

پیج یوتیوب هم زدم و دارم تولید محتوا انگلیسی میکنم و تا الان بالای هزار تا سابسکرایب دارم اما هنوز به ۳ میلیون ویو نرسیدم که چنلم مانیتایز بشه و اینم یه ۴،۵ ماهی طول میکشه تا به درامد برسه

با این سن کم که ۱۹،۲۰سالمه کلی چیز بلدم ولی درامدی ندارم فعلا

من مشکلی با طول کشیدنش ندارم..راضیم یه سال هم طول بکشه تا به درامد برسم و پیشرفت کنم

ولی شرایطمون بده..تازه خونه خریدیم کلی قسط و بدهی داریم کم میاریم..نمیتونم چند ماه یا یه سال صبر کنم واسه درامد داشتن..نیاز دارم همین الان درامد داشته باشم..چه شغلی پیشنهاد میکنید که هم زیا وقت نگیره تا یه اموزشام برسم هم درامدش نسبتا خوب باشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی شاگرد خصوصی بگیری 

و به عنوان تجربه اوایل کارت اونم وقتی مجبوری یکم باید توقعت رو از حقوق بیاری پایین متاسفانه 

توی جامعه ما شرایط اینطوریه ولی مشکلاتت که حل شد به کمتر از لیاقتت راضی نشو 

میتونی هر کدوم از اینا رو جداگونه ادامه بدی ودرآمد حاصلش مطمئن باش از یه شغل کارمندی بشتره

اره میدونم اینده داره..ولی خب زمان میبره..اما ما الان بشدت به پول نیاز داریم

از یه طرفی هم میترسم برم کامندی ۹ ساعت اونجا درگیر باشم..۸ ساعت خواب.‌‌ کلا میمونه ۷ ساعت که اونم صرف خونه داری بشه و دیگه نتونم به سایت و سئو و زبان و یوتیوب برسم و همینارم از دست بدم🥲

سلام دوست عزیز سئو میشه بیشتر توضیح بدی

من لیسانس برنامه نویسی کامپیوتر ی مدت دبیر بودم و ساعتی پول میدادن که هزینه رفت و برگشتم نمیشد

دوستام گفتن سئو یاد بگیر درامد داره حتی بیشتر از طراحی وب درامدش هست 

چون روم نشد بپرسم چیه بحث ادامه ندادم 

الان شما میری یه توضیح بدی برام چیه و چطوریه ممنونت میشم

میتونی شاگرد خصوصی بگیری و به عنوان تجربه اوایل کارت اونم وقتی مجبوری یکم باید توقعت رو از حقوق بیار ...

تا الان به چند نفر اشنا خصوصی تدریس کردم

اما خب چون تازگیا خفت گیری و خلاف زیاد شده

نمیتونم اعتماد کنم برم خونه افراد غریبه که خصوصی تدریس کنم

بعد چون تو طول روز شوهرم سرکاره و تنهام هم نمیتونم اعتماد کنم کسیو بیارم خونه

میترسم🥲

ماشالله واسه طراحی سایت کجا آموزش دیدی؟ زبان چی به نظرت میتونم تو خونه خودآموز بخونم یاد بگیریم یکم ...

تو خونه خودم فیلمای اموزشی دیدم

هم طراحی سایت هم سئو

زیان هم دو سه سال کلاس رفتم.‌نزدیک ۵ سال هم خودم تو خونه با فیلمای آموزشی و کتاب و سریال و اهنگ زبان خوندم

ترکی استانبولی رو هم چون از بچگی کارتون ها و شبکه های ترکی دیدم خود به خود یاد گرفتم و فول شدم

تو خونه خودم فیلمای اموزشی دیدمهم طراحی سایت هم سئوزیان هم دو سه سال کلاس رفتم.‌نزدیک ۵ سال هم خودم ...

زبان من زیاد بد نیست ولی فولم نیستم بنظرت تو خونه میتونم بخونم چه کتابای بگیریم واسه شروع ؟ خیلی علاقه دارم ولی با بچه کوچیک نمیتونم برم کلاس

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوست عزیز سئو میشه بیشتر توضیح بدیمن لیسانس برنامه نویسی کامپیوتر ی مدت دبیر بودم و ساعتی پول م ...

سلام

سئو مربوط به پشتبانی سایته..

دو مدل سئو داریم داخلی و خارجی

داخلی مربطوت به محتوای سایت میشه که بر اساس اصول سئو پیشرفته باشه(پس در نتیجه سئو بدون طراحی ساست بی معنیه و اونی که میخواد سئو کار شه باید طراحی سایت هم بلد باشه)

سئو خارجی هم مریوط به کاراییه که بعد طراحی رو وب سایت انجام میشه تا تو سرچ سایت به صفحات اول و دوم برسه

خیلی بحث پیچیده ای و خیلی باید اموزش دید تا تونست یه ساست رو بالا کشید

چون الان سایت زیاد و رقابت خیلی بالاس

برای اموزش میتونی بری کلاس ثبت نام کنی یا تو خونه از گوگل و یوتیوب فیلم دانلود کنی ببینی

زبان من زیاد بد نیست ولی فولم نیستم بنظرت تو خونه میتونم بخونم چه کتابای بگیریم واسه شروع ؟ خیلی علا ...

اگه نظر منو بخوای کتاب زیا بدرد نمیخوره

فیلمای خارجی دانلود کن و با زیرنویس انگلیسی ببین..هرجایی رو هم متوجه نشدی تو یه دفتر یادداشت کن بعد تلفط و معنیش رو یاد بگیر و تورار و تمرین کن تا بره تو ذهنت

وقتایی هم که بچه داری و خونه داری میکنی یه هندزفری بزار تو گوشت و پادکشت انگلیسی گوش بده..حتی اگه حواست به چیزایی که میگه نباشه ناخودآگاه وارد مغزت میشه

اره میدونم اینده داره..ولی خب زمان میبره..اما ما الان بشدت به پول نیاز داریماز یه طرفی هم میترسم برم ...

کارمندی مفتش گرونه

حقوق بین 10 تا15 تومنه

حیف وقت و انرژی 

همه چی یادت میره و کلا پیشرفت نداره