2777
2789
عنوان

نشخوار فکری😔

71 بازدید | 14 پست

چیکار کنم که انقدر فکرای بد نیاد به سرم 

یعنی احساس میکنم منفی باف تر از من کلا وجود نداره 

هرچقدر سعی میکنم که یکم کمترش کنم اصلا نمیشه 

درمورد هرچیزی که فکرشو کنین من منفی بافم و فکرای بد میاد به سرم و بیش از حد اندازه به یه چیزی فکر میکنم 

واقعا خیلی دیگه خسته شدم شما تاحالا اینجوری شدین که کاری کنین توب یا حتا یکم بهتر بشین؟

تنها نیستی گل؛ منم همینطورم؛ خدا نکنه حرف تلخی از کسی بشنوم؛ تا چن روز فکرم درگیره؛ 😮‍💨

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوریم مخصوصا شبا 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

😭😭😭

آیت الکرسی بخون خوبه 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

پارکستر آدمای معتبر رو شما گوش میدین که به منم معرفی کنین؟🥲

عزیزم من معمولا مادکست های انگیزشی دنی سعادتی رو گوش میدم عالیه من عشق میکنم وقتی موفقیت های دیگران رو میبینم انگیزه میگیرم😍

دقیقا منم اینجوریم کسی چیزی نگه بازم من درگیرم

فقط خودتو سرگرم کن؛ به هر کاری که علاقه داری؛ من یه مدت باشگاه میرفتم؛ خیلی خوب بود؛ پابند نبودم ؛ دیگه نرفتم.

الانم تا یکم خواسته باشه فکرای منفی بیاد؛ یه کاری برا خودم درست میکنم؛ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
فقط خودتو سرگرم کن؛ به هر کاری که علاقه داری؛ من یه مدت باشگاه میرفتم؛ خیلی خوب بود؛ پابند نبودم ؛ د ...

من بهم گفتن بجای اینا سعی کن همش فکرای خوب کنی و مثبت من همین کارو کردم ولی وسطاش باز فکرای مسخره میزد به سرم دیگه نکردم🥲معمولا سعی میکنم خودمو مشغول کنم و میکنم ولی حین همون کار اگه چیزی ببینم از همون موقعیت باز ذهنم میره به طرف چیزای بد 

نمیدونم اینو هم درک کنی یا نه من پارتنر دارم و واقعا فکرای دیگه درمورد هرچی کم بود من الان بیشتر از هرچیز دیگه ای نگرانم رابطم و پارتنرمم😔