2777
2789
عنوان

قطع شدن علائم بارداری

87 بازدید | 19 پست

سلام خانوما دوستم تازه رفته داخل۱۱هفته میگه تا۱۰هفته و۴روزم تهوع داشتم سینه هام سفت بود درد داشت ولی یهو یه روز بیدار شدم نه سینه هام درد داره نه تهوع دارم دیگه انگار باردار نیستم سینه هاشم میگه شل شدن

طبیعیه به نظرتون خیلی میترسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره قطع شدن یا کاهش علائم بارداری طبیعیه و بخاطر تغییرات هورمونی بدنِ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی عزیزم پس طبیعیه

اره عزیزم، در صورتی غیر طبیعیه که درد شدید و مداوم در شکم یا کمر، خونریزی یا لکه‌بینی، کاهش حرکات جنین (در مراحل پیشرفته بارداری) داشته باشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره عزیزم، در صورتی غیر طبیعیه که درد شدید و مداوم در شکم یا کمر، خونریزی یا لکه‌بینی، کاهش حرکات جن ...

نه اینارو نداره خداروشکر

ببین کلا تهوعش کم بود میگه درحد دو سه بار داشتم اونم از هفته۷شروع شد تا۱۰خییلی کم ولی این درد سینه رو خیلی زیاد داشته چون یهو از بین رفته ترسیده

بهش میگم نگران نباشه هفته بعدم غربالگری داره

من تو هفته ی دهم

به سلامتی

اینجور که من تحقیق کردم و پرسیدم میگن عادیه چون بلاخره علائما قطع میشن دائمی نیست

موقعی خطر داره که خدای نکرده همراه با خونریزی یا لک باشه شماهم نگران نباش

نه اینارو نداره خداروشکرببین کلا تهوعش کم بود میگه درحد دو سه بار داشتم اونم از هفته۷شروع شد تا۱۰خیی ...

غربالگری رفتن خبرشو به منم بدین دقیقا علائمای منم مثل دوستتونه از نگرانی در بیام 

نه اینارو نداره خداروشکرببین کلا تهوعش کم بود میگه درحد دو سه بار داشتم اونم از هفته۷شروع شد تا۱۰خیی ...

نه مشکلی نیست ببین منم از ۶ هفته و ۵ روزم تا دیروز ب شدت س... درد داشتم‌ امروز اصلا ندارم

ولی بجاش امروز سردرد دارم ، تهوع تا حالا‌ نداشتم 

نگرانی‌نداره

پس خداروشکر انشاالله همتون به سلامتی نی نیاتونو بغل کنین

فداتشم مرسی برای من دعا کن جمعه تازه میرم دکتر خداکنه صدای قلبش و بشنوم یکم آروم‌شم